Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 14:34

Νοσοκομείο Πρέβεζας – Μέτρα για την έξαρση των λοιμώξεων

Αγαπητοί συνεργάτες και επισκέπτες του Νοσοκομείου,

Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων και με γνώμονα την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού μας, η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να επαναφέρει τα αυστηρά μέτρα που αφορούν τη χρήση μάσκας και το περιορισμένο επισκεπτήριο στο Νοσοκομείο μας.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών και τις προτάσεις της Προέδρου της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και του επιστημονικού μας προσωπικού, απαιτείται η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και τη διαμονή στο Νοσοκομείο για όλους τους επισκέπτες. Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, όπως οι αίθουσες αναμονής, οι διάδρομοι και οι περιοχές κοντά στα ιατρεία και για τους χώρους της διοικητικής υπηρεσίας.

Επίσης επαναφέρεται το μέτρο του αυστηρού περιορισμού του ωραρίου και της παραμονής επισκεπτών στο Νοσοκομείο. Οι επισκέπτες (ένας ανά ασθενή) θα δηλώνονται από τα Τμήματα στην Φύλαξη του Νοσοκομείου και ο έλεγχος θα γίνεται στην πύλη και στις κλινικές του Νοσοκομείου μας με ευθύνη του αρμόδιου προσωπικού μας.

Αυτό το μέτρο τίθεται σε ισχύ άμεσα και ισχύει για όλους, χωρίς εξαίρεση. Σας παρακαλούμε να συμμορφωθείτε πλήρως με αυτήν την οδηγία προς το κοινό συμφέρον και την προστασία της υγείας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση

Ο Διοικητής

Δημήτρης Σκανδάλης

Προηγούμενο Άρθρο

Ψηφιακή κάρτα ΔΥΠΑ: Με 9 βήματα η ανανέωση της κάρτας ανεργίας

Επόμενο Άρθρο

Η Ενώση αστυνομικών υπαλλήλων Πρέβεζας βραβεύει τους αριστούχους

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...