Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 23:47

Νεροχύτες Κουζίνας και μπαταρίες κουζίνας TS Deco: Η επιτομή του design σε χαμηλές τιμές

Οι νεροχύτες κουζίνας αποτελούν το πιο σημαντικό και απαραίτητο είδος σε κάθε κουζίνα, καθώς χρησιμοποιούνται για μια πληθώρα καθημερινών δραστηριοτήτων από το πλύσιμο των τροφίμων και των μαγειρικών σκευών έως την προετοιμασία των γευμάτων. Μαζί με τους νεροχύτες κουζίνας, οι μπαταρίες κουζίνας, παίζουν τον δικό τους καθοριστικό ρόλο στην λειτουργικότητα της καθημερινότητάς σας, διευκολύνοντας τις παρασκευές τροφίμων αλλά και την διατήρηση της τάξης και της καθαριότητας στον χώρο μετά από κάθε χρήση.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα TS Deco θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε νεροχύτες κουζίνας και μπαταρίες κουζίνας κορυφαίου design που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, για υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα και υπευθυνότητα προς το περιβάλλον. Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη συλλογή με επώνυμα είδη και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές και τις ασυναγώνιστες προσφορές.

Για κάθε σπίτι

Έχουν περάσει προ πολλού οι εποχές που οι νεροχύτες κουζίνας ήταν απλώς μαρμάρινοι με αισθητική που θυμίζει άλλες δεκαετίες. Πλέον οι σύγχρονοι νεροχύτες κουζίνας κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, καθένα με τις δικές του ιδιότητες και μπορούν να ταιριάξουν με κάθε κουζίνα, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες χρήσης τους. Ανάλογα λοιπόν το πόσο συχνά και με ποιον τρόπο χρησιμοποιείτε τους νεροχύτες κουζίνας, αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε, οι επιλογές σας σε υλικά που θα βρείτε στην TS Deco περιλαμβάνουν:

 • Ανοξείδωτοι Νεροχύτες κουζίνας: Είναι ο πιο δημοφιλής λόγω της αντοχής του σε καθημερινή χρήση και εύκολο καθαρισμό.
 • Γρανίτης και Συνθετικοί Νεροχύτες: Προσφέρουν αντοχή σε γρατζουνιές και υψηλές θερμοκρασίες.
 • Πορσελάνης: Προσδίδει μια παραδοσιακή αισθητική, αλλά απαιτεί πιο προσεκτικό καθαρισμό για να αποφευχθούν οι γρατζουνιές.

Επιπλέον, ακόμα και η τοποθέτησή τους μπορεί να διαφέρει και να αλλάζει την εμφάνιση αλλά και τη λειτουργικότητά τους. Η επιλογή του σχεδιασμού του νεροχύτη εξαρτάται από τον προσωπικό σας τρόπο χρήσης και τον διαθέσιμο χώρο, ωστόσο οι διαθέσιμες επιλογές συνήθως είναι:

 • Ένθετοι: Τοποθετούνται πάνω από το έπιπλο με το περίγραμμά τους να περισσεύει ψηλότερα από την επιφάνεια του πάγκου.
 • Υποκαθήμενοι: Κουμπώνουν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, με το περίγραμμά τους να καλύπτεται από αυτόν. Έτσι συγκρατούν καλύτερα το νερό και δεν λερώνουν το χώρο.
 • Επικαθήμενοι: Ένας συνδυασμός των δύο παραπάνω μοντέλων, οι επικαθήμενοι νεροχύτες βρίσκονται κάτω από το ύψος του πάγκου, ωστόσο στηρίζονται πάνω σε αυτόν, χωρίς να αποτελούν μέρος του. Έτσι, ενώ οπτικά και λειτουργικά φαίνεται να είναι υποκαθήμενοι, στην πραγματικότητα είναι επικαθήμενοι με χαμηλότερο ύψος από του πάγκου.

Τρέχει το νερό

Οι μπαταρίες κουζίνας αποτελούν κεντρικό στοιχείο στην κουζίνα, καθώς παρέχουν την απαραίτητη ροή νερού για μαγείρεμα, καθάρισμα και επεξεργασία τροφίμων. Η επιλογή της κατάλληλης μπαταρίας μπορεί να επηρεάσει τόσο τη λειτουργικότητα όσο και την αισθητική της κουζίνας σας, γι’ αυτό η TS Deco δίνει μεγάλη έμφαση στις διαθέσιμες επιλογές και στο πώς αυτές μπορούν να λειτουργήσουν αρμονικά στο χώρο σας.

Υπάρχουν πολλοί τύποι μπαταριών στην TS Deco, ανάλογα με τις ανάγκες και το στυλ κάθε χώρου:

 • Μπαταρίες κουζίνας Πάγκου: Πρόκειται για τις πιο συνηθισμένες μπαταρίες που τοποθετούνται στον πάγκο της κουζίνας και συνήθως διαθέτουν μία ή δύο βάνες για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και της ροής του νερού.
 • Σπαστές Μπαταρίες κουζίνας: Αυτές οι μπαταρίες είναι ιδανικές για κουζίνες με περιορισμένο χώρο, καθώς μπορούν να “σπάσουν” και να κλείσουν προς τα κάτω, ελευθερώνοντας χώρο όταν δεν χρησιμοποιούνται.
 • Με Σπιράλ: Είναι εξαιρετικά πρακτικές για το πλύσιμο μεγάλων σκευών ή την ευκολία στην κίνηση της κεφαλής της βρύσης σε διάφορες γωνίες, καθώς η σπιράλ επέκταση επιτρέπει μεγάλη ευελιξία.
 • Μπαταρίες κουζίνας για Φίλτρο νερού: Σχεδιασμένες για όσους θέλουν να ενσωματώσουν ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού απευθείας στην κουζίνα τους, αυτές οι μπαταρίες διαθέτουν επιπλέον είσοδο για το φιλτραρισμένο νερό εκτός από το κρύο και το ζεστό.
 • Μπαταρίες κουζίνας Τοίχου: Αυτές είναι κατάλληλες για παλιότερες ή παραδοσιακά σχεδιασμένες κουζίνες, οι οποίες δεν έχουν πάγκο κοντά στη βρύση. Η τοποθέτηση της μπαταρίας στον τοίχο μπορεί να ελευθερώσει χώρο στον πάγκο και να προσφέρει ένα καθαρό, απερίσπαστο σχεδιαστικό αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα TSDeco.gr και αναζητήστε νεροχύτες κουζίνας και μπαταρίες κουζίνας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και στυλ και στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Προηγούμενο Άρθρο

Summer in fashion με casual ρούχα: Τα πιο hot γυναικεία κολάν του 2024 και ποδηλατικό κολάν biker για βόλτες με στυλ

Επόμενο Άρθρο

Ετήσιος καθαρισμός οικοπέδων Δήμου Πάργας οδηγίες προς τους πολίτες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...