Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 19:00

Νεκροθάφτες σε ρόλο μεσάζοντα – προξενητή δικηγορικών γραφείων

Εμπόριο ανθρώπινου πόνου από συγκεκριμένους νεκροθάφτες και δικηγορικά γραφεία Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στις πλάτες συγγενών θυμάτων θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων.

Μάστιγα έχει καταλήξει η κατάπτυστη και επονείδιστη τακτική άγρας πελατών συγκεκριμένων δικηγορικών γραφείων, που χρησιμοποιούν τους κατά τόπο νεκροθάφτες, ως dealers – μεσάζοντες των υπηρεσιών τους, αμείβοντάς τους με το ποσό των 5.000,00 € ανά υπόθεση που θα προσελκύσουν. Ο νεκροθάφτης έναντι της προσδοκίας αμοιβής, αναλαμβάνει να μπει στο σπίτι των συγγενών των θυμάτων την ώρα της οδύνης τους, πριν ακόμη την ταφή και πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν το χτύπημα της μοίρας και τους προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ταφής! Αρκεί, οι συγγενείς, να αναθέσουν την υπόθεση τους, στα δικηγορικά γραφεία που προτείνει ο νεκροθάφτης. Εκμεταλλεύεται την σύγχυση και τον ανθρώπινο πόνο, όχι για να προτείνει τον καλύτερο δικηγόρο για τα θύματα, αλλά αυτόν που θα προσφέρει στο νεκροθάφτη τη μεγαλύτερη μίζα.

Μόνο τον τελευταίο μήνα, αντιμετωπίσαμε τη συμπεριφορά αυτή δύο φορές, σε υποθέσεις θανατηφόρων ατυχημάτων της περιοχής μας τις οποίες χειριζόμαστε. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι συμβαίνει πανελλαδικά.

Ο δικηγορικός σύλλογος Πρέβεζας, οι αρμόδιοι δικηγορικοί σύλλογοι και ο Εισαγγελέας, έχουν ενημερωθεί αναλυτικά.

Λεχρίτες, τυμβωρύχοι, νεκροθάφτες και dealers θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει.

Ο δικηγορικός σύλλογος Πρέβεζας, διαχρονικά, παρείχε ευπρόσωπη νομική συμπαράσταση και ουδέποτε αλώθηκε, ούτε θα αλωθεί από αλλοδαπά και εγχώρια αρπακτικά. Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε την κάθε πρόκληση με εφόδιο τα επαγγελματικά και επιστημονικά μας προσόντα και όχι αγαστές σχέσεις και εμπορικές συνεργασίες με νεκροθάφτες.

Όλοι είμαστε χρήσιμοι σε αυτή την κοινωνία, αρκεί αυτό να γίνεται … με τη σωστή σειρά κατά τον προσήκοντα χρόνο και περίσταση. Και η δικαστική συμπαράσταση των θυμάτων, είναι πολύ υπεύθυνο έργο για να ανατίθεται, σε νεκροθάφτες και εμπόρους του ανθρώπινου πόνου.

Απόστολος Τάσσης & Σοφία Πάτση

Δικηγορική Εταιρεία

 

Προηγούμενο Άρθρο

Υπογράφηκε η Προγραμματική σύμβαση για την κατοχύρωση της πατάτας Χρυσοβίτσας ως Προϊόντος Γεωγραφικής Ένδειξης

Επόμενο Άρθρο

Η Ένωση γονέων πραγματοποιεί συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...