Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 2:52

Νίκος Γεωργάκος: ”Έχουμε αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη μας…” (βίντεο)

Την δυσάρεστη ανακοίνωση, αν και όλοι γνωρίζουμε πλέον, ότι στην πόλη της Πρέβεζας το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοϊου στην πόλη της Πρέβεζας, έκανε ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος κατά την διάρκεια ενημέρωσης των συμβούλων πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Πρέβεζας, υπάρχουν κατά μ.ο περίπου 200 κρούσματα την εβδομάδα στην πόλη μας, περισσότερα ακόμα και από την περίοδο του καλοκαιριού, ενώ αύξηση υπάρχει και στα λύματα της πόλης, μετά από τους ελέγχους που πραγματοποιεί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

”Θα ήθελα όσο γίνεται να είμαστε όλοι μας ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα. Υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έχουν νοσήσει, ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσέχουμε όλοι μας όσο γίνεται περισσότερο” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργάκος.

”Θεωρώ ότι το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε όλοι μας είναι ο εμβολιασμός. Αν και είμαστε ο νομός με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού, θα πρέπει να συνεχίσουμε να θωρακίζουμε τους εαυτούς μας…” κατέληξε.

Προηγούμενο Άρθρο

Fishing & Hunting Point: Προσφορές σε κυνηγετικές καραμπίνες και σκυλοτροφές

Επόμενο Άρθρο

Νέα Διανομή Τροφίμων του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...