Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 0:48

Νέο σύγχρονο κάμπινγκ στην Αμμουδιά

Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Πάργας η πλειοδοτική, προφορική, φανερή δημοπρασία για την ενοικίαση χώρου 41.200 τ.μ., στη θέση «Γκοριτζούλα» στην Αμμουδιά για την δημιουργία κάμπινγκ. Η διαδικασία ανέδειξε ανάδοχο την εταιρεία «Αγαθάγγελος Καλινικίδης» και έτσι μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης του συγκεκριμένου χώρου και άκαρπων προσπαθειών, η Αμμουδιά θα αποκτήσει ένα σύγχρονο και οργανωμένο κάμπινγκ, στην θέση που το ορίζει το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Φαναρίου.Οι εκπρόσωποι της εταιρείας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριά και δεσμευτήκαν να υλοποιήσουν ένα επενδυτικό σχέδιο που θα δημιουργήσει το πιο σύγχρονο κάμπινγκ της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και πολλές θέσεις εργασίας.

Ο χώρος του νέου κάμπινγκ γειτνιάζει με το ποτάμι του Αχέροντα και τις εκβολές του, έχει άμεση πρόσβαση στην νέα πεζογέφυρα του ποταμού, καθώς και στο νέο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που θα δημιουργηθεί.

Με την κίνηση αυτή ο Δήμος Πάργας κατορθώνει να υλοποιηθεί μια ήπιας μορφής επένδυση μεγάλης κλίμακας, που θα εναρμονίζεται πλήρως με το σημαντικό οικοσύστημα της περιοχής, δημιουργώντας τις απαραίτητες υποδομές για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών οικοτουρισμού και δίνοντας μια νέα αναπτυξιακή προοπτική.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα διανομή τροφίμων από το Δήμο Πάργας μέσω του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (TEBA/FED)

Επόμενο Άρθρο

Ανοικτή συνέλευση της Ανυπότακτης Κίνησης στο Πάρκο του Πυροβολικού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...