Νέο Δ.Σ για το Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πρέβεζας

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 27/09/2021 και ώρα 17:30 στο κέντρο ”ΙΟΝΙΟΝ” στον Παντοκράτορα Πρέβεζας, η Γενική Συνέλευση και η Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πρέβεζας.

Στη Γενική Συνέλευση έγινε απολογισμός της δράσης του συλλόγου αλλά και οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, υπήρξαν τοποθετήσεις των μελών σχετικά με την καθαριότητα και την προβολή της περιοχής και προτάσεις για τη βελτίωση της δράσης του συλλόγου , ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εκλογές για το νέο Δ.Σ αλλά και εκλογή εκπροσώπων για την ομοσπονδία.

Το νέο Δ.Σ αποτελείται από άτομα νεαρής ηλικίας με φρέσκες ιδέες έτοιμα να αναλάβουν δράση και να διεκδικήσουν πράγματα με σκοπό την ανάδειξη και την προβολή της περιοχής.

Το νέο Δ.Σ αποτελείται από τους:

  • Ντούσια Δημήτρη
  • Μιχάλη Σταυρούλα
  • Κούρκουλα Βασίλη
  • Ροντογιάννη Σταύρο
  • Μπαζίνα Φρειδερίκη

Εκπρόσωποι στην ομοσπονδία εκλέχτηκαν η κα Μπαζίνα Φρειδερίκη και ο κ. Ντούσιας Δημήτρης, ενώ στην εξελικτική επιτροπή εκλέχθηκε ο κ. Ρούγκας Αλέξανδρος.

Πηγή: gosports.gr

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Cine Κοκκινιά παρουσιάζει την ”Αναπαράσταση” του Θόδωρου Αγγελόπουλου

Το Κοκκινια προβάλει το Σάββατο στις 20:00 την "Αναπαράσταση"...

Ένας μήνας γεμάτος χορωδιακή μουσική και σημαντικές εμφανίσεις για την Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία»

Από το Βερολίνο και το Μεγάλο Θέατρο της Αρχαίας...

Βιβλιοκριτική: Δρ. Κοσμάς Κοψάρης, Σοφία Φιλιππίδου, Τα όνειρα αναβάλλονται προσωρινώς, εκδόσεις Οδός Πανός

Ο τίτλος της συλλογής εγείρει στον αναγνώστη τον προβληματισμό...