Νέες υπερσύγχρονες ράμπες ΑΜΕΑ για τις παραλίες της Πρέβεζας

Ημερομηνία:

Με 3 νέες υπερσύγχρονες ράμπες που θα βοηθούν τα άτομα με κινητικά προβλήματα, να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στις παραλίες της Πρέβεζας, προμηθεύτηκε ο Δήμος Πρέβεζας.

Οι νέες ράμπες είναι ελληνικής κατασκευής και το όνομά τους ”SEA ACCESS’‘, ζυγίζουν 250 κιλά, έχουν μήκος περίπου 15 μέτρα και είναι εύκολες τόσο στο άνοιγμα, όσο και το κλείσιμό τους, ενώ ο χειρισμός, μπορεί να γίνει είτε από το άτομο με τα κινητικά προβλήματα, είτε ακόμη και από τον συνοδό τους.

Οι τρεις νέες ράμπες θα τοποθετηθούν τους θερινούς μήνες στις παραλίες Κυανή Ακτή, Μονολίθι και Βράχος και θα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τους πύργους ναυαγοσωστών, οι οποίοι θα μπορούν να επεμβαίνουν σε περίπτωση που το άτομο με κινητικά προβλήματα, χρειαστεί βοήθεια.

Το μέλος του Συλλόγου ΑΜΕΑ ”Ελπίδα” Πρέβεζας Δημήτρης Γκόλιας, βρέθηκε στην παρουσίαση της λειτουργίας της ειδικής ράμπας από την υπεύθυνη εταιρία και εξηγεί στην κάμερα του onprevezanews.gr τον τρόπο με τον οποίο το άτομο με κινητικά προβλήματα θα την χρησιμοποιήσει.

Δείτε το βίντεο:

Ο υπεύθυνος της εταιρίας κ. Αντώνης Μαντελάκης μιλώντας στην κάμερα του onprevezanews.gr, εξήγησε τον τρόπο με το οποίο λειτουργούν οι ράμπες, καθώς επίσης και το πόσο εύκολα είναι να χρησιμοποιηθούν από τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του onprevezanews.gr:

Τέλος ο Δημήτρης Γκόλιας μέλος του Συλλόγου ΑΜΕΑ ”Ελπίδα” ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο για την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε, καθώς επίσης και όλους τους υπαλλήλους που βοήθησαν στο να αγοραστούν αυτές οι υπερσύγχρονες ράμπες.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η «ΘΥΣΙΑ» των Μπάμπη Τσόκα και Απόστολου Τάσση ταξιδεύει στη Σουηδία – Η ιστορία της Πρέβεζας περνά τα σύνορα (video)

Τρία χρόνια μετά την κινηματογραφική της διαδρομή στην Ελλάδα,...

«Τα χιόνια του Κιλιμάντζαρο» το Σάββατο στο Cine Κοκκινιά – Ένα κινηματογραφικό αριστούργημα με ελεύθερη είσοδο

Ένα από τα εμβληματικά έργα της κλασικής κινηματογραφικής εποχής...

Τζ. Βέρντι – Μάκβεθ – Ζωντανά από την Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου  στις 8:00μμΟι βραβευμένες ζωντανές μεταδόσεις της...

Πρέβεζα: Δράση αλληλεγγύης για την εξάλειψη της φτώχειας από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου και την «Connect Ionian»

Ενημέρωση των πολιτών και συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών...