Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, 20:35

Νέα σύγχρονη και ασφαλής παιδική χαρά στην Πάργα

Μετά από αρκετά χρόνια η πόλη της Πάργας αποκτά την δική της σύγχρονη πιστοποιημένη παιδική χαρά,  ικανοποιώντας  ένα διαρκές αίτημα των κατοίκων για την δημιουργία ενός χώρου αναψυχής και παιχνιδιού για τους μικρούς δημότες. Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου είναι σε εξέλιξη και το έργο ύψους 60.140€ θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος από το «Πράσινο Ταμείο» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η παιδική χαρά  θα δημιουργηθεί σε κατάλληλο χώρο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πάργας, που ήδη έχει προετοιμαστεί από τα συνεργεία του Δήμου.
Ανάλογες εγκαταστάσεις έχει προγραμματιστεί από τον Δήμο να  δημιουργηθούν σταδιακά σε όσες Τοπικές Κοινότητες δεν υπάρχουν, καθώς και να γίνουν βελτιώσεις στις υφιστάμενες παιδικές χαρές, ώστε να πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και να πιστοποιηθούν για την χρήση τους, όπου αυτό δεν έχει γίνει ήδη.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα Rapid –test στον Δήμο Ζηρού

Επόμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή για τους ΤΟΕΒ- Η άρνηση της κυβέρνησης να δώσει λύση θέτει σε κίνδυνο τη νέα καλλιεργητική περίοδο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...