Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 16:48

Νέα έργα Βελτίωσης και Αποκατάστασης Οδικού Δικτύου και αντιπλημμυρικά έργα στην Π.Ε. Πρέβεζας προϋπολογισμού περί το 1.000.000 €

Συνεχίζονται τα έργα στον τομέα της βελτίωσης των οδικών υποδομών και της οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, καθώς και στον τομέα της με την αντιπλημμυρικής προστασίας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου εγκρίθηκαν και προχωρούν τα ακόλουθα έργα:

Ειδικότερα εγκρίθηκαν οι διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων:

  • «Βελτίωση Ε.Ο. Πρέβεζας ως διακλάδωση Πάργας», προϋπολογισμού 529.000 ευρώ
  • Αποκατάσταση κοίτης Λούρου ποταμού και προστασία παραγωγικών μονάδων Δ.Δ. Τσαγκαρόπουλου, προϋπολογισμού 65.750 ευρώ.
  • Ταυτόχρονα, αναδείχτηκε οριστικός ανάδοχος για τα έργα «Ασφαλτοστρώσεις τμημάτων της 5ης επαρχιακής οδού Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού 350.000 ευρώ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου δήλωσε ότι «αθόρυβα και συστηματικά συντελείται ένα διαρκές έργο βελτίωσης και αναβάθμισης των οδικών υποδομών και της αντιπλημμυρικής προστασίας στην Π. Ε. Πρέβεζας, το οποίο μέρα με τη μέρα βελτιώνει την πρόσβαση και την ασφάλεια της μετακίνησης στο νομό, αλλά και μας θωρακίζει απέναντι στα πλημμυρικά φαινόμενα».


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Το myEFKAlive επεκτείνει τη λειτουργία του σε περιοχές της Ηπείρου και της Στερεάς Ελλάδας

Επόμενο Άρθρο

Σωματείο σερβιτόρων-ξενοδοχειακών υπαλλήλων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Πρέβεζας: Παράσταση διαμαρτυρίας στην Επιθεώρηση εργασίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...