Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 0:08

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας: Στην ΕΡΤ 1 ο φούρνος του “Μπαρμπα-Θωμά” από το Κανάλι Πρεβέζης!!

Την Μεγάλη Πέμπτη όπως συνηθίζει η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας κάθε χρόνο προβάλει το παραδοσιακό τσουρέκι αλλά και άλλα ιδιαίτερα τοπικά πασχαλινά εδέσματα για την προώθηση και προβολή του τόπου μας πανελλήνια.

Αυτή την φορά μέσα από τον φούρνο του “Μπαρμπα-Θωμά” στο Κανάλι η Χρύσα, κόρη του Δημήτρη Σπυράκου, παρουσιάζει με εξαιρετικό αλλά και αφηγηματικό τρόπο όλες τις πασχαλινές νοστιμιές που επιμελούνται οι συνεργάτες της επιχείρησης αυτές τις Άγιες ημέρες του Πάσχα για να φτάσουν στο τραπέζι των πελατών.

Είναι πραγματικά ιδιαίτερα όλα τα προϊόντα γιατί παρασκευάζονται από αγνά τοπικά υλικά αρίστης ποιότητας.

Η Πρέβεζα και οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά και για να συμβεί αυτό πρέπει να λειτουργούμε συλλογικά!!

Με εξωστρέφεια που το επαναλαμβάνουμε σε κάθε δελτίο τύπου της Ένωσης, και στρατηγική θα συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα σε όλα τα μήκη και πλάτη του Νομού μας, να προβάλουμε όλες αυτές τις ανεκτίμητης αξίας γωνιές, που μας χαρίζει ο ευλογημένος αυτός τόπος που ζούμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση για την συνεργασία και για το καλό τηλεοπτικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα την Χρύσα και τους συνεργάτες της, την ΕΡΤ 1, τους παρουσιαστές της εκπομπής “Από τις Έξι” Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά, την αρχισυντάκτρια κα. Μαρία Παύλου αλλά και όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

Ευχόμαστε από καρδιάς ως Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και μία Ανάσταση ψυχική, πνευματική, σωματική αλλά και τουριστική!!

Δείτε το βίντεο:

Με Τιμή
Δ.Σ.

Προηγούμενο Άρθρο

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο – 15 στην Π.Ε Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Η Τοπική Κοινότητα Κρυοπηγής και ο Δήμος Πρέβεζας τίμησαν τους εκτελεσθέντες της Μ.Παρασκευής του 1944

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...