Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 10:45

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας: Άψογη συνεργασία με κερδοφόρο αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις του Δήμου Πρέβεζας

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο Πρέβεζας Κο Νίκο Γεωργάκο για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τόσο την επερχόμενη τουριστική περίοδο αλλά και για να εκφράσει την ικανοποίησή της προς το Δήμο για την υλοποίηση από την 17η Φεβρουαρίου 2021 αιτήματός της.

Συγκεκριμένα η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας , η οποία είχε πρώτη καταθέσει από την 23η Απριλίου 2020 το αίτημα για την απαλλαγή και την μείωση τελών για την στήριξη των επιχειρήσεων , όπως και στη συνέχεια αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο , ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πρέβεζας για την λειτουργία της σχετικής εφαρμογής στο πλαίσιο της πλατφόρμας της ΚΕΔΕ η οποία άνοιξε από τα τέλη Νοεμβρίου 2020 https://www.gov.gr/upourgeia/oloi-foreis/kentrike-enose-demon-elladas-kede/apallage-apo-ten-katabole-demotikon-telon-epikheireseon-logo-covid-19

Συγκεκριμένα και βάσει θεσμικής ενημέρωσης από τον Διευθυντή Πληροφορικής της ΚΕΔΕ , ο Δήμος Πρέβεζας με την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμογής είναι ο 76ος Δήμος από τους 330 και μέχρι την 17 Φεβρουαρίου 5100 επιχειρήσεις έχουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα.

Στη συνέχεια η Νέα Ένωση Ξενοδόχων ζήτησε από το Δήμαρχο Πρέβεζας αρχικά να συνεργαστεί και με τους άλλους Δήμους του Νομού ώστε να ενταχθούν αντίστοιχα στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ αλλά και να συνεχίσει με πιο δυναμικό ρυθμό τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου για την τουριστική προβολή που θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σχετικά με τον τουρισμό.

Τέλος η Νέα Ένωση Ξενοδόχων εξέφρασε εκ νέου ότι στο πλαίσιο της δικής της στρατηγικής και των δράσεων επικοινωνίας αλλά και προβολής θα ανταποκριθεί και θα συμμετάσχει έμπρακτα και ενεργά σε κάθε κάλεσμα και ενέργεια από το Δήμο με σκοπό μόνο την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την συνεχή ανάπτυξη και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Πρέβεζα με την καθιέρωση του τόπου μας ως σημείο αναφοράς ποιοτικού βιώσιμου πολυθεματικού τουρισμού.

Η ίδιες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα για τους Δήμους Πάργας και Ζηρού.

Προηγούμενο Άρθρο

Βρέθηκαν τα κλοπιμαία του Πολιτιστικού Κέντρου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ο Δήμος Πρέβεζας αναβάθμισε εσωτερικά τους χώρους του Πολυιατρείου Λούρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...