Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023, 10:31

Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση – Εκλογές

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας , σας καλεί σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη  21-10- 2020 και ώρα 6:00 μ.μ στο χώρο του Σχολείου. (άρθρα,14,16,17,18 Καταστατικού)

Η Γενική Συνέλευση αφορά:

α) Απολογισμό της δράσης του Συλλόγου

Β) Οικονομικό Απολογισμό

γ) Την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη : των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ,Αντιπροσώπων στην Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πρέβεζας ,αντιπροσώπου στο  Συμβούλιο  Σχολικής Κοινότητας ,αντιπροσώπων στην Ελεγχτική Επιτροπή.

Η Κατάθεση υποψηφιότητας είναι δυνατή την ώρα  της ΓΣ . Η διαδικασία θα είναι σύντομη Για το σκοπό αυτό, στην Γενική Συνέλευση, θα εκλεγεί 3μελής Εφορευτική Επιτροπή, η οποία θα αναλάβει την οργάνωση των εκλογών.

Δ) Θέματα που θα ανακύψουν από τη διαδικασία

Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων σας στην Γενική Συνέλευση και στις διαδικασίες ανάδειξης εκπρόσωπων  του Συλλόγου μας ,ιδιαίτερα τη σημερινή τεταμένη εποχή. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των εκδηλώσεων και θα τηρηθούν τα μέτρα για τον covid-19. (π.χ χρήση μάσκας)

Ο Σύλλογος είμαστε όλοι έμεις!

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το Καταστατικό του Συλλόγου μας, μπορείτε να βρείτε στo ιστολόγιο (blog): https://goneismousikouprevezas.home.blog/ .Το email του συλλόγου μας είναι : syll_g.n_music_sch@yahoo.com

Για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος

Λάμπρος Βέλλιος

Η γραμματέας

Δήμητρα Ραβανού

Προηγούμενο Άρθρο

Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Αποτελέσματα – Βαθμολογία – Επόμενη Αγωνιστική

Επόμενο Άρθρο

Οργανωτική Επιτροπή Πρέβεζα (1821-2021): Συγκρότηση Ειδικής Οργανωτικής επιτροπής

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...