Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 4:09

Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας: Έκθεση φωτογραφίας και μαθητικής εφημερίδας

Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας παρουσιάζει στην οικία Αθανασιάδη τη δεύτερη έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφικής λέσχης του σχολείου. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο, διοργανώνει μία έκθεση με το αρχειακό υλικό της εφημερίδας του σχολείου “Στη Διαπασών”, με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 τευχών και των 12 χρόνων λειτουργίας της εφημερίδας.

Οι μαθητές φωτογραφίζουν στιγμές της καθημερινότητας των ανθρώπων και αναδεικνύουν με την οπτική τους γωνία σημεία της πόλης. Ταυτόχρονα στρέφονται στη φύση για να αναδείξουν το μεγαλείο ενός μικρού λουλουδιού ή ενός ζώου.

Από την άλλη, οι μαθητές, από παλιούς αποφοίτους μέχρι τη φετινή πρώτη γυμνασίου, γράφουν για να εκφράσουν τη σκέψη τους και τους προβληματισμούς τους σε μια σειρά κοινωνικών ζητημάτων. Δεν λείπει βέβαια η γραπτή έκφραση και ανάδειξη των καλλιτεχνών και μουσικών τους ενδιαφερόντων. Τόσο η φωτογραφία όσο και η εφημερίδα είναι βήματα έκφρασης και δημιουργικότητας των μαθητών που τους προσφέρει το σχολείο και για αυτό πρέπει να τους τιμήσουμε με την παρουσία μας.

Σας περιμένουμε!!

Προηγούμενο Άρθρο

Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο ΠΑΣ Πρέβεζα με δύο έμπειρους αμυντικούς

Επόμενο Άρθρο

Μουσική βραδιά στο κατάστημα “Βαθύ” με τους Skarpos Brothers

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...