Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 0:52

Μιχάλης Διακομιχάλης: ”Διαψεύδω κατηγορηματικά τις δηλώσεις Σωτηρόπουλου”

Διαψεύδω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ τις δηλώσεις του κ. Σωτηρόπουλου στη συνέντευξη του στη Δημοτική Ραδιοφωνία σήμερα στις 24/9/2021, ότι:

1) στην Πρόταση που ήρθε στη Συνέλευση της 22/9/2021 δεν αναφέρθηκε ποτέ ότι «του χρόνου τέτοια εποχή οι πρώτοι εισακτέοι να είναι στα Γιάννενα. Το Τμήμα θα μείνει στην Πρέβεζα για 6 χρόνια».

2) ότι κατά βάθος ΟΛΟΙ οι καθηγητές θέλουν να μεταφερθεί το Τμήμα στα Γιάννενα. Τρεις από τους δεκαεπτά καθηγητές Ψηφίσαμε να μην μεταφερθεί το Τμήμα στα Γιάννενα. ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ!!!

3) Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι υπήρξε στο ψήφισμα που μας απέστειλε ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Σωτηρόπουλος προς συζήτηση στη Συνέλευση της 22/9/2021 η παραμικρή αναφορά για “να έρθει το Τμήμα Διοίκησης στην Πρέβεζα”.

Η φράση «Διαπιστώνουμε ότι με τη δυναμική που έχουν τα πράγματα του χρόνου θα έχουμε ακόμα λιγότερους φοιτητές» αποτελεί κινδυνολογία και άποψη που μπορεί να εκφράσει μόνο ένα μέντιουμ, όχι ένας Πρόεδρος πανεπιστημιακού Τμήματος.

Δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι δεν μπορώ να καταλάβω το πνεύμα και τις προτάσεις του κ Σωτηρόπουλου διότι όσα άκουσα ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με όσα συζητήθηκαν στη Συνέλευση της 22/9/2021 που είχε θέμα τη μεταφορά του Τμήματος από την Πρέβεζα στα Γιάννενα.

Μιχάλης Διακομιχάλης

Καθηγητής Τμήματος Λογιστικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Με Ερώτηση στη Βουλή ζητά από την Υπουργό Παιδείας να παραμείνει το πανεπιστημιακό τμήμα στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

To “ΜΕΘΟΔΙΚΟ Φροντιστήριο ΜΕ” αναζητά Μαθηματικό να ενισχύσει την ομάδα του φροντιστηρίου που μεγαλώνει!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...