Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023, 14:20

Με τον ”Δήμο της καρδιάς μας” υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Βασίλης Δήμας

Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας Βασίλης Δήμας του Γεωργίου, με τον ”Δήμο της καρδιάς μας” και υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Γεωργάκο.

Το μήνυμα του Βασίλη Δήμα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

Η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό ‘’Δήμος της καρδιάς μας’’ με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, αποτελεί για εμένα προσωπικά μία μεγάλη πρόκληση, αφού σε περίπτωση όπου οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους θα μου δώσει την ευκαιρία να εργασθώ για το καλό της πόλης μου.

Αν και γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αννόβερο της Γερμανίας, οι ρίζες μέσα μου με έκαναν να επιστρέψω στην πόλη μου και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά δημιουργώντας το πρώτο beach Bar στην Πρέβεζα καθώς και τεχνικό γραφείο μαζί με πατέρα μου Γεώργιο Δήμα.

Επίσης η αγάπη μου για τον αθλητισμό με έφερε στο Διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Πρέβεζας και στην θέση του γενικού αρχηγού, προσφέροντας τον καλύτερό μου εαυτό για την αγαπημένη μας ομάδα.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση σας καλώ όλους δίπλα μου και στήριγμά μου, δίνοντας παράλληλα στον Νίκο Γεωργάκο το δικαίωμα να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε το 2019.

Με εκτίμηση

Βασίλειος Δήμας του Γεωργίου

Προηγούμενο Άρθρο

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Σοφία Καραμανίδου

Επόμενο Άρθρο

Ορίζοντες Ηπείρου: Leasing:  Επανάσταση κοινής λογικής για την ενίσχυση του στόλου των ασθενοφόρων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...