Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, 16:34

Με την υπογραφή του Νίκου Γεωργάκου και η κατασκευή του σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Λούρο

Ακόμα ένα σημαντικό έργο στο παζλ ανάπτυξης των αθλητικών υποδομών σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, έρχεται να προστεθεί στη λίστα των έργων και υποδομών από τη Δημοτική Αρχή του συνδυασμού «Δήμος της Καρδιάς μας!»,

Συγκεκριμένα υπεγράφη σήμερα 21η Απριλίου 2023 μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου και του εκπροσώπου  της Εταιρίας «ΕΝΩΣΗ Ιωάννης Καραμπιτιάνης-Γεώργιος  Κυρίτσης και ΣΙΑ ΕΕ» κ. Καραμπιτιάνη Ιωάννη η σύμβαση για την  κατασκευή του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5» στη Δημοτική Ενότητα Λούρου προϋπολογισμού 108.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα  Φιλόδημος  ΙΙ.

Το έργο αφορά στην κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 με συνθετικό χλοοτάπητα  στον οικισμό του Λούρου και περιλαμβάνει σύγχρονες  εγκαταστάσεις και υποδομές.

Πιο συγκεκριμένα προβλέπεται η περίφραξη του χώρου του γηπέδου, η κατασκευή της υπόβασης του αγωνιστικού χώρου, η διάστρωση του συνθετικού χλοοτάπητα, η τοποθέτηση των τερμάτων, η πλήρης ηλεκτρολογική εγκατάσταση φωτισμού του γηπέδου και η κατασκευή του δικτύου απορροής των ομβρίων υδάτων.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος  Γεωργάκος ανέφερε σχετικά:

“Συνεχίζουμε με συνέπεια, σταθερότητα και σχέδιο την υλοποίηση του προγράμματος του Συνδυασμού της Νίκης όλων των Δημοτών «Δήμος της Καρδιάς μας!» σε κάθε επίπεδο και σε κάθε Δημοτική Ενότητα.

Σήμερα στον άξονα του αθλητισμού υπέγραψα για το πολυπόθητο  σύγχρονο γήπεδο 5Χ5 που  θα αποκτήσει σύντομα η Δημοτική Ενότητα Λούρου και θα  αποτελέσει σημείο συνάντησης, άθλησης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας της νεολαίας της ευρύτερης περιοχής .

Η άθληση και οι απαιτούμενες υποδομές της πρέπει να αναπτύσσονται σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.  Αποτελεί προτεραιότητα για την ποιότητα ζωής των δημοτών και των παιδιών να δημιουργούνται αθλητικοί χώροι που θα δώσουν μια δημιουργική καθημερινή διέξοδο στους δημότες σε κάθε σημείο και αποτελούν συνταγή αντιμετώπισης της σύγχρονης μάστιγας της παχυσαρκίας αλλά και της καλλιέργειας της αθλητικής κουλτούρας που τόσο στηρίζει τους νέους μας.

Με μεθοδικότητα, σχεδιασμό και ενδιαφέρον, υλοποιούμε έργα για όλους ακόμα και για όσους κάνουν ότι δεν βλέπουν και διεκδικούμε αδιάλειπτα προγράμματα, δυναμικές που έχουν ήδη βελτιώσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής όλων των Δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου μας τα τελευταία χρόνια.”

Προηγούμενο Άρθρο

Τον Εμπορικό Λιμένα Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ, Γιώργος Δημητρίου

Επόμενο Άρθρο

Σύσκεψη –  ενημέρωση των Προέδρων των Τ.Κ. Δήμου Πάργας για την Αντιπυρική Περίοδο 2023

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...