Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 9:20

Με την παρουσία του Στράτου Ιωάννου η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού

Η εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού σύμφωνα με το 10ετές πλάνο τέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης κατά τη 13η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη και την συμμετοχή Περιφερειαρχών και Αντιπεριφερειαρχών. Από τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη έγινε αναφορά στον “μακροπρόθεσμο” σχεδιασμό του Υπουργείου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην τρέχουσα χρονιά.

Όπως εξήγησε ο κ.Θεοχάρης οι τρεις πυλώνες του ανοίγματος για το φετινό καλοκαίρι είναι ο προωθητικός μέσω της καμπάνιας του ΕΟΤ, τα εσωτερικά υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία και θα βελτιωθούν διορθώνοντας τις όποιες δυσλειτουργίες για την ακόμα καλύτερη λειτουργία των επιχειρήσεων καθώς και τα πρωτόκολλα μετακίνησης.

Την Ήπειρο εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Στράτος Ιωάννου, ο οποίος μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται όλο αυτό το διάστημα για την προβολή της Ηπείρου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας.

Συμμετοχή σε διαδικτυακές εκθέσεις τουρισμού και άλλες μορφές προβολής βρίσκονται καθημερινά στο “κάδρο” της Περιφέρειας η οποία πέραν των άλλων στοχεύει να “κεφαλαιοποιήσει” στην προσέλκυση τουριστών και από την καλή εικόνα στη διαχείριση του covid 19.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Τεράστιος βράχος έκλεισε τον δρόμο προς Πάργα

Επόμενο Άρθρο

Εκλογή νέου Συντονιστή και Αναπληρωτή Συντονιστή στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ν.Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...