Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 5:10

Με την Αντιστράτηγο ε.α και υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη συναντήθηκε το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

Την Κυριακή, 28/05/2023 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας συναντήθηκε με την Αντιστράτηγο ε.α και υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Σύριζα, κα. Ζαχαρούλα ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ.

Η κυρία ΤΡΙΡΙΓΩΤΗ, προερχόμενη  από την οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας και γνωρίζοντας πολύ καλά τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν το Σώμα και τον Έλληνα Αστυνομικό, μας έδωσε την ευκαιρία για μια πολύ ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συζήτηση. Αναφερθήκαμε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό όπως το επικίνδυνο, το μισθολόγιο, την χορήγηση ατομικών εφοδίων κ.α. Από την πλευρά της η κα. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ μας παρουσίασε τις θέσεις του Σύριζα και το πρόγραμμα του κόμματος για την ΕΛ.ΑΣ.

Εμείς θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε για την πρόσκληση που μας απεύθυνε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση αυτή και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια στον αγώνα της.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευάγγελος ΜΥΛΩΝΑΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Βασίλειος ΣΤΕΦΟΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Ομόφωνο όχι από το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκου πάρκου στην Καμαρίνα

Επόμενο Άρθρο

Μελέτη αναβάθμισης και προστασίας του  Λιμανιού της Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...