Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, 21:32

Με μεγάλη συμμετοχή η ενημερωτική δράση της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη Λάκκα Σουλίου

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στην κεντρική πλατεία των Παπαδατών, η εκδήλωση της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη Λάκκα Σουλίου.

Οι κάτοικοι του χωριού αλλά και της γύρω περιοχής που προσήλθαν στην εκδήλωση, αφού ενημερώθηκαν από τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, για την πορεία της υπόθεσης και τις μέχρι τώρα ενέργειες, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το σχετικό ενημερωτικό βίντεο.

Μετά το τέλος της προβολής, ακολούθησε διαλογική συζήτηση κατά την οποία τέθηκε πλήθος ερωτημάτων από τους παρευρισκόμενους και τα οποία απαντήθηκαν στο σύνολό τους από τα μέλη της Επιτροπής.

Το μέλος της Επιτροπής Αγώνα και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ζηρού Βασίλειος Κώνστας αναφέρει ότι ορισμένοι από τους κατοίκους, οι οποίοι πριν την εκδήλωση του είχαν εκφράσει κατ’ ιδίαν τις επιφυλάξεις και τις αντιρρήσεις τους, μετά το πέρας αυτής του δήλωσαν αυθόρμητα ότι όχι μόνο λύθηκαν οι απορίες τους αλλά και ότι από εδώ και στο εξής θα είναι μαζί με την Επιτροπή Αγώνα ενεργά, γιατί από όσα είδαν και άκουσαν πείστηκαν για την επικείμενη καταστροφή του τόπου και πως πρέπει να συνεχίσουν όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα φωτιστικά σώματα σε Αμμουδιά, Λούτσα και Βάλτο από τον Δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Οι γεύσεις και τα προϊόντα της Ηπείρου στο επίκεντρο του 1ου γαστρονομικού φεστιβάλ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Μήνυμα Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή με αφορμή την εξέλιξη της πανδημίας και τα κρούσματα που καταγράφηκαν στην πόλη της Φιλιππιάδας

Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι, Δυστυχώς, διανύουμε μία ιδιαίτερα […]