Με επιτυχία το 2nd ACHERON HEALTH RUN

Ημερομηνία:

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του αγώνα 2nd ACHERON HEALTH RUN στο Καναλάκι Πρεβέζης. Μια υπέροχη αθλητική διοργάνωση που αφορούσε το συνεχώς αναπτυσσόμενο δρομικό κίνημα στην Ελλάδα και προσέλκυσε δρομείς από διάφορες περιοχές της χώρας μας. Οφείλουμε να αναφέρουμε τις περιοχές ως ελάχιστη τιμή προς τους δρομείς που μας επέλεξαν: Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Κοζάνη, Γρεβενά, Τύρναβο, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Παραμυθιά, Πάργα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Φιλιππιάδα, Λούρο, Θεσπρωτικό, Βόνιτσα, Άρτα, Αιτωλικό, Μεσολόγγι, Πάτρα, Πειραιά, Γερμανία και φυσικά τους δικούς μας δρομείς Φαναρίου.
Ο Αγώνας μας με αριθμούς: 400 δρομείς, 120 εθελοντές, 4 δρόμοι (1ος Ημιμαραθώνιος, 10χλμ., 5χλμ.και 1000μ.) 40 χορηγοί, 3 θεσμικοί υποστηρικτές.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Πάργας, την Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Πρέβεζας, το Αστυνομικό Τμήμα Καναλακίου, τον Δήμο Πρέβεζας, το Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων (Καναλακίου, Σκεπαστού, Ναρκίσσου, Καστριού, Σταυροχωρίου, Θεμέλου και Μεσοποτάμου), τον Σύλλογο Αιμοδοσίας ”Ελπίς”, τον πολιτιστικό Σύλλογο ”ΑΧΕΡΩΝ”, τον πολιτιστικό σύλλογο ”Φίλοι του Νεκρομαντείου Αχέροντα” και τον πολιτιστικό σύλλογο Γλυκής –Ποταμιάς.

Επίσης, ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις από τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα, το Καναλάκι,την Πάργα και το Φανάρι που προσέφεραν τα προϊόντα τους και μας ενίσχυσαν οικονομικά.

Για το τέλος, αφήσαμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες συντοπίτες από το Καναλάκι, τις Τ.Κ. του Φαναρίου, μα και φίλους μας από Πρέβεζα, που προσφέρθηκαν εθελοντικά σε διάφορα πόστα (ποδηλάτες, φωτογράφοι, γραμματεία, υγειονομική κάλυψη, φύλαξη, διασταυρώσεις, ”σκούπες”, κλπ.) να συμμετάσχουν, ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες με ασφάλεια,χαρίζοντας ζωντάνια και χαμόγελα και δίνοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο ACHERON HEALTH RUN.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Καναλακίου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέο sold out στη Μαρίνα Πρέβεζας – Η «Θυσία» του Μπάμπη Τσόκα γέμισε ασφυκτικά τον χώρο

Για ακόμη μία φορά η Μαρίνα Πρέβεζας απέδειξε ότι...

Μια διαφορετική έκθεση στην πόλη μας

Ο Δήμος Πρέβεζας και η Ομάδα «για την ΠΡΕΒΕΖΑ»...

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (16 Αυγούστου – 22 Αυγούστου 2026)

ΑΓΑΘΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΚΑΡΔΙΑ του π. Δημητρίου ΜπόκουΣε μια...