Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 2:00

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Οκτωβρίου οι αγώνες Ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Οκτωβρίου οι αγώνες Ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με τη συμμετοχή από Κέρκυρα,Ζάκυνθο,Ιθάκη,Λευκάδα,Ιωάννινα και Πρέβεζα.

Το Σάββατο διεξήχθη το ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΟΝΙΟΥ 2023, από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ιωαννίνων και τα αποτελέσματα  διαμορφώθηκαν ως εξής:1η θέση RUSH (Ι.Ο. ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΟΥΒΙΩΝ) με κυβερνήτη τον κ. Τσατσόπουλο.

2η θέση BEER O’CLOCK (N.Ι.Ο. ΠΡΕΒΕΖΗΣ)με πλήρωμα την αγωνιστική ομάδα τριγώνου του ομίλου(Ρίζου, Κιτσαντάς Α., Κιτσαντάς Γ., Κοτταρά, Κοτταράς, Μπακαρά, Καββαδάς και Στρακαντούνα)

3η θέση COCOBILL II (Ν.Ι.Ο.ΠΡΕΒΕΖΗΣ) με κυβερνήτη τον κ. Σαραϊλίδη

Στα μη καταμετρημένα η κατάταξη ήταν:1η θέση PAO BLE (Ν.Ι.Ο. ΠΡΕΒΕΖΗΣ) με κυβερνήτη τον κ.Τέφα και πλήρωμα τους Ράπτη, Τσώλη, Καούρα

2η θέση WOJOWNIK VIII (Ν.Ι.Ο. ΠΡΕΒΕΖΗΣ) με κυβερνήτη την κα. Οικονομοπούλου

Την Κυριακή σειρά πήρε το 2ο ΚΥΠΕΛΛΟ «Γ. ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ» που διοργάνωσε ο όμιλος μας και είχαμε τα εξής αποτελέσματα:1η θέση OKYROI II (ΝΑΣΠΟΡ)

2η θέση COCOBILL II (Ν.Ι.Ο.ΠΡΕΒΕΖΗΣ) με κυβερνήτη τον κ.Σαραϊλίδη

3η θέση BEER O’CLOCK (Ν.Ι.Ο. ΠΡΕΒΕΖΗΣ) με πλήρωμα την αγωνιστική ομάδα του ομίλου(Ρίζου, Κιτσαντάς Α., Κιτσαντάς Γ., Κοτταρά, Κοτταράς, Μπακαρά, Καββαδάς και Στρακαντούνα)

Στα μη καταμετρημένα :1η θέση PAO BLE (Ν.Ι.Ο. ΠΡΕΒΕΖΗΣ) με κυβερνήτη τον κ.Τέφα και πλήρωμα τους Καράμπαλη, Ράπτη, Τσώλη, Καούρα

2η θέση WOJOWNIK VIII (Ν.Ι.Ο. ΠΡΕΒΕΖΗΣ) με κυβερνήτη την κα. Οικονομοπούλου

Μετά τη λήξη των αγώνων ο κύριος Βακατσάς, εκπρόσωπος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων, ευχαρίστησε όλους τους ομίλους για τη μεγάλη συμμετοχή καθώς και την ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΑΡΙΝΑ για τις άρτιες εγκαταστάσεις της που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.Από την πλευρά του ο κύριος Τέφας Ηλίας, πρόεδρος του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρεβέζης, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τον κύριο Βακατσά που επιφορτίσθηκε το στήσιμο, τα αποτελέσματα και τα διαδικαστικά των αγώνων, με την ευχή για ακόμα καλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον.

Έγινε ιδιαίτερη μνεία για τη 2η χρονιά που ο ΝΙΟΠ διοργανώνει το κύπελλο εις μνήμην του Πρεβεζιάνου Γ. Ποταμιάνου, που ασχολήθηκε με την ναυτιλία και υπήρξε πρωτεργάτης στον τομέα της  κρουαζιέρας.Στη συνέχεια, έγιναν οι απονομές κυπέλλων στους νικητές από τον πρόεδρο επιμελητηρίου Πρέβεζας κ.Μπούρη Ιωάννη, ο οποίος πάντα επικροτεί και είναι δίπλα στις προσπάθειες του ομίλου.

Τέλος, ακολούθησε πλούσιος μπουφές, κλείνοντας τη βραδιά με όλους τους συμμετέχοντες μαζί και ανταλλάσσοντας ιδέες και εμπειρίες για τους επόμενους αγώνες.

Με εκτίμηση,
ΝΙΟΠ

Προηγούμενο Άρθρο

Κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος: Τελειώνει η προθεσμία για τις αιτήσεις – Ποιοι οι δικαιούχοι

Επόμενο Άρθρο

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας – Νέος Πρόεδρος ο Δημήτριος Σιόρεντας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...