Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 20:15

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν  τα σεμινάρια Επιχειρηματικότητας και Marketing στο Επιμελητήριο Πρέβεζας   

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη ενότητα σεμιναρίων Επιχειρηματικότητας και Marketing σύγχρονης εκπαίδευσης για τις επιχειρήσεις που διοργάνωσε  το Επιμελητήριο Πρέβεζας ,  στις 11 και 12 Μαΐου 2024.

Καλεσμένος ομιλητής στη διεξαγωγή των σεμιναρίων ήταν ο κος Κακούρης Μιχαήλ, Σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού, Υπεύθυνος επιχειρηματικότητας και μάρκετινγκ.

Στόχος των σεμιναρίων είναι να ενημερωθούν οι εκπαιδευόμενοι πάνω στις νέες τάσεις και τα σύγχρονα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους όσοι ασχολούνται με το marketing και την προβολή των επιχειρήσεών τους. Σε ένα δυναμικό πλαίσιο που συνεχώς μεταβάλλει την αγορά, παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων οι νέες τάσεις και οι νέες μορφές εξειδικευμένου marketing και πώς μπορεί μια επιχείρηση να εκμεταλλευτεί τα σύγχρονα εργαλεία προς όφελός της για την προσέλκυση νέων πελατών, τεχνικές και καλές πρακτικές για τη δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου στα social media, που θα ενισχύσει την εικόνα των επιχειρήσεων, η εφαρμογή νέων τεχνολογιών ως εργαλεία προβολής των επιχειρήσεων, καθώς και η εστιασμένη διαφήμιση και πρακτικές συμβουλές για την αποτελεσματική ανάδειξη του website μιας επιχείρησης μέσω των μηχανών αναζήτησης και προωθητικών ενεργειών.            

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, το Επιμελητήριο Πρέβεζας θα συνεχίσει τις δράσεις του διοργανώνοντας σεμινάρια, στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του προς τα Μέλη του.

Προηγούμενο Άρθρο

Με επιτυχία το τουρνουά βόλεϊ ακαδημιών που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Εθελοντική “συμμαχία” αιρετών και πολιτών για τον καθαρισμό χαρακτηριστικών σημείων της  Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...