Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023, 14:55

Με επιτυχία οι σχολικοί αγώνες δημοτικών σχολείων στην Πρέβεζα

Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρέβεζας, ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκαν αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Δημοτικών σχολείων Ν. Πρέβεζας για το σχολικό έτος 2022-2023, ως ακολούθως: 1. ΒΟΛΕΪ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Διεξήχθη την Τετάρτη 17-05-2023 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Πρέβεζας, με τη συμμετοχή των 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου, 8ου Δημοτικών σχολείων Πρέβεζας και Δημοτικού σχολείου Παντοκράτορα.

  1. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Διεξήχθη την Πέμπτη 25-05-2023 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας με τη συμμετοχή των 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου, 8ου Δημοτικών σχολείων Πρέβεζας και Δημοτικών σχολείων Παντοκράτορα και Μύτικα.
  2. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ: Διεξήχθη την Πέμπτη 25-05-2023 στο Δημοτικό Γήπεδο Θεσπρωτικού με τη συμμετοχή των 1ου, 2ου, 3ου Δημοτικών σχολείων Φιλιππιάδας, 1ου Δημοτικού σχολείου Θεσπρωτικού και Δημοτικού σχολείου Νέας Κερασούντας.

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρέβεζας, συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στους αγώνες, ευχαριστεί τη Διοίκηση του Κ.Υ. Θεσπρωτικού για την άμεση ανταπόκριση όσον αφορά τη διάθεση γιατρού για τους αγώνες του Δήμου Ζηρού, καθώς επίσης και τις γιατρούς κ. Πεπόνη Χριστίνα και Τζίμα Ηλέκτρα για την προσωπική τους διάθεση για τους αγώνες του Δήμου Πρέβεζας και επισημαίνει ότι η συμμετοχή των παιδιών στους αγώνες και η σωστή αθλητική τους συμπεριφορά, γνωστή και με τον όρο «ευ αγωνίζεσθαι», βοηθάει στο να υιοθετούν συμπεριφορές που προάγουν την υγεία και αναπτύσσουν την ικανότητα τους να συμπεριφέρονται σωστά στη σχολική τους και, κατ’ επέκταση, κοινωνική τους ζωή.

Από την Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Πρέβεζας

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η παιδική βιβλιοθήκη του Δήμου Πρέβεζας στην Θεοφάνειο αίθουσα

Επόμενο Άρθρο

Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας παραδίδει το νέο Κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Καναλίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...