Κυριακή, 2 Απριλίου 2023, 11:46

Με εκπτώσεις και προσφορές ανοίγει η αγορά της Πρέβεζας

Μετά από δύο εβδομάδες περίπου ανοίγουν εκ νέου τα καταστήματα λιανεμπορίου, κομμωτήρια-κουρεία, αισθητικής με τους επαγγελματίας θέλοντας να δελεάσουν τους καταναλωτές, να ανοίγουν το κυνήγι των εκπτώσεων και των προσφορών.

Οι επαγγελματίες της Πρέβεζας θέλοντας λοιπόν να ”τραβήξουν” πελάτες, προκειμένου να ξεκινήσουν να ανεβάζουν στροφές και σε μία προσπάθεια να κρατήσουν ανοικτές τις επιχειρήσεις τους δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Μάλιστα σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας τονίζει:

Την Δευτέρα παίρνουμε θέση στα μαγαζιά μας – παίρνουμε θέση στον αγώνα για την επιβίωσή μας!

Στηρίζουμε την τοπική αγορά, στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της Πρέβεζας για τις αγορές μας, δίνοντας την δυνατότητα να παραμείνουν ανοικτές, αλλά να κρατηθούν και οι θέσεις εργασίες.

Το onprevezanews.gr θα βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών της Πρέβεζας, όπως κάνει άλλωστε όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα αύριο θα βρισκόμαστε με ζωντανή εικόνα στην κεντρική αγορά της πόλης και όχι μόνο.

Ωστόσο απαιτείται προσοχή στις αγορές μας, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να τηρούμε όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δείτε την ΚΥΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης:

Συγκεκριμένα:

  • Έναρξη λειτουργίας του συνόλου των λιανεμπορικών επιχειρήσεων, από Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.
  • Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από 7:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ. για όλες τις επιχειρήσεις (ακόμη και τροφίμων). Σημειώνουμε ότι ο Σύλλογος μας έχει εκδώσει αναλυτικό χειμερινό ωράριο. Όποιος συνάδελφος δεν το έχει προμηθευτεί μπορεί να απευθυνθεί στο Σύλλογο μας.
  • Προαιρετική λειτουργία καταστημάτων, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στα πλαίσια των εκπτώσεων. Πάγια θέση του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας μας είναι η Κυριακή να είναι Αργία για τους εμπόρους και τους εργαζόμενους.
  • Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών εντός: 4 άτομα για καταστήματα έως 100 τ.μ. Για καταστήματα άνω των 100 τ.μ. 1 άτομο για κάθε 25 τ.μ. επιπλέον (από 1 άτομο/ανά 15 τ.μ. που ίσχυε προηγουμένως).  Και αυτό το μέτρο ισχύει πλέον οριζόντια και για όλο το λιανεμπόριο (συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων).  Τα σχετικά μεγέθη ισχύουν μόνο για τους πελάτες και δεν συμπεριλαμβάνουν εμπόρους και προσωπικό.
  • Υποχρεωτική ανάρτηση στην είσοδο από τον υπεύθυνο του καταστήματος του μέγιστου πληθυσμού πελατών που μπορεί να εισέλθει εντός του καταστήματος και τήρηση από την επιχείρηση ασφαλούς συστήματος μέτρησης (με κάρτα ή άλλο μέσο).
  • Υποχρεωτική απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία.
  • Στις περιοχές αυξημένου κινδύνου (κόκκινες) θα λειτουργούν μόνο τα εμπορικά καταστήματα με τη διαδικασία παράδοσης εκτός (click away) και με τις προϋποθέσεις που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.
  • Οι αναστολές των συμβάσεων των εργαζόμενων θα δοθεί δυνατότητα να διατηρηθούν μέχρι και τον Φεβρουάριο.
Προηγούμενο Άρθρο

Κοιμητήριο Πρέβεζας: Εικόνες θλίψης και αγανάκτησης

Επόμενο Άρθρο

Το MediBeauty & Laser “Arsinoi” επιστρέφει με σούπερ προσφορές – Προλάβετε