Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024, 16:56

Μετά από 34 χρόνια προσφοράς αποστρατεύεται ο Πύραρχος Θεόδωρος Βαρδής

Έπειτα από 34 ολόκληρα χρόνια ο μέχρι πρότινος διοικητής της Π.Υ Λευκάδας Πύραρχος Θεόδωρος Βαρδής αποστρατεύεται μετά τις κρίσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Ο Θεόδωρος Βαρδής προήχθη στον βαθμό του Αρχιπύραρχου (Ταξιάρχου).
Ο ίδιος με μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook έγραψε:
Τριάντα τέσσερα χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Φθάνοντας στο τέλος της υπηρεσιακής μου σταδιοδρομίας μετά από 34 συναπτά έτη ευδόκιμης υπηρεσίας στη μεγάλη οικογένεια του Πυροσβεστικoύ Σώματος, ήρθε η ώρα να κλείσει εδώ ένας από τους πιο σημαντικούς και καθοριστικούς κύκλους της ζωής μου, ο κύκλος της Υπηρεσίας μου στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Ευχαριστώ τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους μου.
Επίσης θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου από καρδιάς σε όλους, τους εκπροσώπους αρχών, φορέων και σωματείων, όλους τους πολίτες καθώς και τον δημοσιογραφικό κόσμο, για την κατανόηση που επέδειξαν σε δύσκολες στιγμές και την αδιαμφισβήτητη βοήθεια που μας προσέφεραν.
Ευχαριστώ την οικογένειά μου που μου συμπαραστάθηκε σε κάθε στάδιο της καριέρας μου.
Εύχομαι σε όλους τους Πυροσβεστικούς υπαλλήλους να στέκονται επάξια στα καθήκοντά τους και να παραμένουν ‘εγκρατέστατοι εκ πυρός περισκελείς’.
Όλοι σας εκτελέσατε με ζήλο, ευσυνειδησία και επαγγελματισμό το δύσκολο και απαιτητικό Πυροσβεστικό λειτούργημα και για αυτό θα ήθελα να σας παροτρύνω να συνεχίσετε την προσπάθεια με αφοσίωση στο υπηρεσιακό καθήκον ώστε να συμβάλλετε στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.
Αποχωρώ με την αίσθηση της επιτυχούς προσπάθειας που έγινε με την δική σας πάντα βοήθεια στο δύσκολο έργο μας . Ενεργήσαμε από κοινού για τους πολίτες και την κοινωνία.
Αποστρατεύομαι λοιπόν, από την ενεργή Πυροσβεστική δράση με ήσυχη τη συνείδησή μου ότι επιτέλεσα το χρέος μου με αυταπάρνηση και ενσυναίσθηση.
Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση μελών του προεδρείου της Π.Ε.Δ. Ηπείρου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Επόμενο Άρθρο

Νέος συντονιστής Ηπείρου και Ιονίων Νήσων της Πυροσβεστικής ο Δημήτρης Κοντογιάννης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...