Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 6:05

Μεγάλη καθίζηση σε δρόμο της Τ.Κ Νικόπολης (φωτογραφίες-βίντεο)

Μεγάλη καθίζηση σημειώθηκε σε εσωτερικό δρόμο του δικτύου της Τ.Κ Νικόπολης στην Πρέβεζα στο σημείο του αγωγού των ομβρίων υδάτων λόγω του μεγάλου όγκου νερού των τελευταίων ημερών.Η καθίζηση είναι μεγάλη και επηρέασε και το δίκτυο αγωγού ύδρευσης με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νερό η Νικόπολη και όμοροι οικισμοί.
Παρότι το σημείο βρίσκεται στα όρια του Συνδέσμου Ύδρευσης συνεργείο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας συνέδραμε στις εργασίες για την αποκατάσταση ύδρευσης. Όπως τόνισε στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π Φώτης Ζέρβας πρόκειται για μια σοβαρή ζημιά που απαιτεί αντίστοιχα μεγάλη παρέμβαση όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
Στο σημείο βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κωνσταντίνος Ακρίβης, ο οποίος μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ανέφερε ότι εκείνο που προέχει είναι η αποκατάσταση της υδροδότησης αφού η αποκατάσταση του δρόμου (ο οποίος εξυπηρετεί κυρίως κτηνοτρόφους) δεν μπορεί να γίνει αν δεν σταματήσουν οι βροχοπτώσεις. Πάντως σύμφωνα με τον κ. Ακρίβη η κυκλοφορία διεξάγεται από άλλους δρόμους του οικισμού.
Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Προηγούμενο Άρθρο

Επιπλοποϊώ Μάρας: Ζητείται έμπειρος ξυλουργός

Επόμενο Άρθρο

Πέτσας: Αλλαγές στον προγραμματισμό προσλήψεων για να ενισχυθούν οι δήμοι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...