Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 0:12

ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε: Διεκδικεί 9 εκατομμύρια ευρώ από το Λιμενικό Ταμείο για διαφυγόντα κέρδη (video)

Αποζημίωση ΜΑΜΟΥΘ για τα δεδομένα της Πρέβεζας, διεκδικεί η ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε από το Λιμενικό Ταμείο για διαφυγόντας κέρδη όλα τα χρόνια που η ίδια η εταιρία πλήρωνε μισθώματα με την τότε διοίκηση να βάζει ”τρικλοποδιές” στην έναρξη της λειτουργίας της.

Η αποζημίωση που αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ κατατέθηκε ως αγωγή στο Διοικητικό Εφετείο Ιωάννινων στις 4 Ιανουαρίου 2023, σύμφωνα με ρεπορτάζ του atpreveza.gr που είχε κάνει γνωστό πρώτο το θέμα.

Το ποσό αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο να καταβληθεί από το Λιμενικό Ταμείο εφόσον εκδικαστεί η υπόθεση, για αυτό τον λόγο και ο Νίκος Γεωργάκος ο οποίος το έκανε παρουσίασε κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Λιμενικού Ταμείου το πρωΐ της Παρασκεύς, έκανε γνωστό ότι ήδη υπάρχει μία πρώτη επαφή με γνωστό Δικηγορικό γραφείο της Ελλάδας με έδρα την Αθήνα, το οποίο εξειδικεύεται με παρόμοιες υποθέσεις προκειμένου να λάβουν μία πρώτη άποψη.

Η αμοιβή δε του δικηγορικού γραφείο φτάνει τις 5000 ευρώ συν το Φ.Π.Α για τις υπηρεσίες του, το οποίο όπως είπε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου θα τρέξει γρήγορα τις εισηγήσεις σε ότι έχει σχέση με την Μαρίνα και την αγωγή εις βάρος του Λιμενικού Ταμείου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΜΑΡΙΝΑΣ Α.Ε Γιάννης Τέφας λαμβάνοντας και πάλι τον λόγο, εξήγησε ακριβώς τους λόγους που τους οδήγησαν να προχωρήσουν σε αυτή την αγωγή και διεκδίκησει της αποζημίωσης και δεν είναι άλλοι από τις καθυστερήσεις που έκανε η τότε διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου.

”Εμείς πληρώναμε κανονικά το μίσθωμα και δεν είχαμε τίποτα στα χέρια μας. Είχαμε πληρώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε μισθώματα και το έργο διπλασιάστηκε στο ποσό κατασκευής του από το αρχικό των 4 εκατομμυρίων ευρώ” είπε ο κ. Τέφας.

Μάλιστα ο κ. Τέφας επανέλαβε ότι η διοίκση του Λιμενικού Ταμείου ουδέποτε δεν θέληση να λάβει το ποσοστό του 5% των μετοχών, ποσοστό που θα έδινε στον δήμο ένα ποσό που θα έφτανε τα 145.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο με αύξηση κάθε χρονιά, χρήματα που θα μπορούσε να επενδύει για έργα.

”Βλέπετε ότι αυτή την στιγμή ο τουρισμός είναι θαλάσσιος” κατέληξε ο κ. Τέφας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Γιάννης Τέφας: ”Δεχθήκαμε πόλεμο για την ΜΑΡΙΝΑ και μας ζητάνε να πληρώνουμε πράγματα που δεν μας ανήκουν” (video)

Επόμενο Άρθρο

Δημήτρης Καραμανίδης: ”Τι γίνεται με την εκβάθυνση και τις πλωτές εξέδρες” (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...