Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 10:25

Μήνυση Δημήτρη Καραμανίδη σε Γιώργο Νίτσα (δείτε το επίμαχο βίντεο)

Μια ‘’κόντρα’’ μεταξύ Δημήτρη Καραμανίδη και Γιώργο Νίτσα στις 21 Απριλίου 2021, οδήγησε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να καταθέσει μήνυση κατά του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘’Ανάπτυξη Τώρα΄΄.

Η μήνυση επιδόθηκε στον κ. Νίτσα την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, με τον ίδιο να στέλνει αρχικά email προς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και στην συνέχεια εκτός ημερησίας διάταξης, να ζητά ψήφισμα στήριξης προς το πρόσωπό του.

Τόσο ο κ. Αμάραντος όσο οι κ.κ. Φονταράς και Κωστόγιαννης είπαν ότι δεν πρέπει ‘’πολιτικές’’ συζητήσεις και εκφράσεις να οδηγούνται στις δικαστικές αίθουσες και πως όλα θα πρέπει να λύνονται εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ενώ οι κ.κ. Ροπόκης και Σαραμπασίνας είπαν ότι δεν πρέπει να προχωρήσει αυτή η διαδικασία και πως όλα θα πρέπει να σταματήσουν εδώ.

Ο κ. Ανωγιάτης μιλώντας για το ζήτησα είπε ότι: ‘’ ο ρόλος μας είναι πολιτικός. Ο κόσμος για αυτό μας ψήφισε και όχι για να έχουμε προσωπικά μεταξύ μας. Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα. Ζητώ να κάνετε βήματα και οι δύο μαζί ένα βήμα πίσω και να γίνει μία νέα αρχή΄΄.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος είπε: ‘’ο κ. Νίτσας είχε τον χρόνο να ανακαλέσει τα όσα είπε, αλλά δε το έκανε. Ζητάει το ψήφισμα για να έχει την στήριξη μας απέναντί στον πρόεδρο; Γιατί να υπάρχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί και οι εκφράσεις από ορισμένους; Το ψήφισμα θεωρώ ότι δεν είναι σωστό και το θέτει ως πρόταση μομφής στο πρόσωπο του προέδρου. Την πρόταση ψηφίσματος δεν μπορώ να την δεχθώ’’.

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γρηγόρης Κουμπής είπε: ‘’Δεν μπορεί ο κ. Νίτσας να ζητάει την στήριξη μας με το ψήφισμα και από την άλλη να με πηγαίνει στον εισαγγελέα για το θέμα των αδέσποτων. Δεν μπορεί να τα έχει όλα όπως θέλει’’.

‘’Έχει να κάνει καθαρά με πολιτική απόφαση και όχι προσωπική. Η μήνυση έγινε καθαρά για αυτό τον λόγο. Μήπως και μας φιμώσει. Υπήρχε μεθοδευμένο σχέδιο δράσης. Είχε εντολή ο κ. πρόεδρος και εντολή από τον Δήμαρχο να προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα γιατί υπήρχαν δύσκολες ψηφοφορίες. Για αυτό και έγινε μήνυση’’ είπε ο κ. Νίτσας.

Το ψήφισμα τελικά που ζήτησε ο κ. Νίτσας πέρασε με 10 υπέρ και 8 κατά.

Δείτε το επίμαχο βίντεο που οδήγησε τον κ. Καραμανίδη στο να καταθέσει μήνυση κατά του κ. Νίτσα (21/4/20210:

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: Πάνω από 10 κρούσματα στις βαθμίδες παιδείας της Π.Ε Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Πολιτιστικός Σύλλογος Θεσπρωτικού: Ημέρα ενημέρωσης αυτόματων απινιδωτών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Σύλλογος Τριτέκνων Πρέβεζας – Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Ο Σύλλογος  Τριτέκνων  Ν. Πρέβεζας εκφράζει   την αμέριστη συμπαράσταση στους  σεισμόπληκτους στην Τουρκία και […]