Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 15:03

Μέσω δωρεάς θα πραγματοποιηθεί μελέτη για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου Πάργας

Στην αποδοχή δωρεάς χωρίς ανταλλάγματα για τη σύνταξη της μελέτης με τίτλο “Ανάπλαση ιστορικού κέντρου Πάργας – Περιοχή Τουρκοπάζαρου” από εταιρία σύνταξης τουριστικών επιχειρήσεων προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Πάργας.

Συγκεκριμένα στο Δήμο Πάργας θα παραδοθούν:

Αρχιτεκτονική μελέτη η οποία θα περιλαμβάνει τις προτάσεις του μελετητή για ολοκληρωμένα τμήματα δρόμων-πλατειών, μελέτη ηλεκτροφωτισμού και πλήρη τεύχη δημοπράτησης.

Κατά τη σύνταξη της μελέτης θα ληφθούν υπόψη από τους μελετητές , τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής (περιοχή φυσικού κάλους, ιστορικός τόπος) καθώς και η διαμορφωμένη φυσική κατάσταση όπως υψόμετρα κλπ.

Η τελική προς έγκριση μελέτη θα έχει λάβει τις αναγκαίες, άδειες, εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις, ενώ επιβλέπουσα υπηρεσία της υπό εκπόνησης μελέτης θα είναι η Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Πάργας.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμο Πρέβεζας από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Δεσμεύτηκε το ποσό για την οριστική αποζημίωση ακινήτων που έχουν απαλλοτριωθεί για τη διάνοιξη της Ιόνιας Οδού στο ύψος της Φιλιππιάδας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

«Αποταμιεύοντας αξίες» στην «οικία Αθανασιάδη»- Πρωτότυπη δράσης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας με την αρωγή του Δήμου Πρέβεζας

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις εορτασμού […]