Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023, 13:46

Μέλη της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο

Την Παρασκευή 02/06/23 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νομού Πρέβεζας και παρουσία των υποψήφιων Βουλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Έγινε εκτενής ενημέρωση από τον Διοικητή του νοσοκομείου κο. Σκανδάλη όπως και από τον Πρόεδρο των Εργαζομένων κο. Κύρλα για τα υφιστάμενα προβλήματα λειτουργίας, για τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, όπως και όλες τις εν εξελίξει ενέργειες για αναβάθμιση των κτιριακών δομών, την αναγκαιότητα στήριξης καθώς και για την μεγάλη προσπάθεια, που καταβάλλουν η Διοίκηση του νοσοκομείου μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του το νοσοκομείο αξιοπρεπώς.

Το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια ότι στηρίζει την δημόσια υγεία και στο πλαίσιο αυτό θα αγωνιστούμε για την απαιτούμενη στήριξη των δομών υγείας της Πρέβεζας, και θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του Νομού μας.

Για εμάς η υγεία είναι το ύψιστο δημόσιο αγαθό και πρέπει να παρέχεται σε όλους του πολίτες με στελεχωμένα Νοσοκομεία και χωρίς ελλείψεις.

Προηγούμενο Άρθρο

31η Μαϊου – Παγκόσμια Ημέρα διακοπής κατά του καπνίσματος – Δράσεις του Πολυδύναμου Κέντρου ΟΚΑΝΑ (video)

Επόμενο Άρθρο

Συγκέντρωση για την τραγική κατάσταση των δομών Υγείας σε όλο το νομό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...