Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 20:53

Κώστας Σκρέκας: ”Γνωρίζω την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει το Επιμελητήριο Πρέβεζας προς τους επαγγελματίες” – video

Στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ήπειρο ενόψει και των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας επισκέφτηκε και την Πρέβεζα.

Ένας από τους σταθμούς επίσκεψης του υπουργού ήταν και το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Ο υπουργός συνοδευόμενος από τον βουλευτή της Ν.Δ Ν. Πρέβεζας Σπύρο Κυριάκη, τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, Σεραφείμ Λιάπη, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Τάσο Δράκο και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Πρέβεζας, Νίκο Σολδάτο έφτασε λίγο μετά τις μια και μισή το μεσημέρι.

Τον υπουργό υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης καθώς επίσης και μέλη της διοίκησης.

Στην συνέχεια ο υπουργός είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί κλάδοι επαγγελματιών, ζητώντας από τον κ. Σκρέκα να δοθούν λύσεις.

Ο υπουργός άκουσε όλα τα ζητήματα τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν δείξει ότι θέλουν την ανάπτυξη της χώρας τόσο εγχώρια, όσο και στο εξωτερικό, για αυτό τον λόγο και δίνονται πολλά χρηματοδοτικά προγράμματα, προκειμένου να υπάρξουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα ανάπτυξης.

Ο κ. Σκρέκας ωστόσο μιλώντας στην κάμερα του ONTV, αναφέρθηκε και στον ρόλο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, γνωρίζοντας πολύ καλά όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και τα οποία έχουν βοηθήσει τους επαγγελματίες του νομού, ευχόμενος σε μια νέα επανεκλογή τόσο στον Γιάννη Μπούρη όσο και στους συνεργάτες του.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης μιλώντας στην κάμερα του ONTV είπε: ” είναι χαρά για εμάς να υποδεχθούμε στο Επιμελητήριο Πρέβεζας τον υπουργό κ. Σκρέκα. Αναδείξαμε στον υπουργό τα μεγάλα πλεονεκτήματα της περιοχής, κάνοντάς του μια οικονομική αποτύπωση της κατάστασης και των δεδομένων, παρουσία πολλών θεσμικών και προέδρων συλλόγων. Το Επιμελητήριο Πρέβεζας άλλωστε είναι το πρώτο στην χώρα που προχώρησε στην ίδρυση του αγροτικού τμήματος, με σκοπό και κύρια πολιτική μας την διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον δευτερογενή και τριτογενή”.

Ο Βουλευτής Ν.Δ Ν. Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης, μιλώντας και αυτός στην κάμερα του ONTV και γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί κλάδοι επαγγελματιών στο νομό, είναι ο συνδετικός κρίκος, ο οποίος μεταφέρει στα αρμόδια υπουργεία όλα τα ζητήματα, επιδιώκοντας άμεσες λύσεις.

”Ο νομός Πρέβεζας είναι πλούσιος, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να αναδείξει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Ένας νομός ο οποίος έχει πολύ μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, αρκεί να βοηθηθεί στο κομμάτι των κεντρικών υποδομών και από την κεντρική κυβέρνηση” κατέληξε.

Προηγούμενο Άρθρο

Με ρεκόρ και την 4η θέση επέστρεψε από το Διασυλλογικό Κ18 των Ιωαννίνων ο Α.Σ ”ΕΥΖΗΝ” Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Στην Πρέβεζα ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...