Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023, 19:52

Κώστας Μπάρκας: Συνέδριο συνέχειας και τομής για την αντιστοίχιση του πολιτικού στον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ

Ως συνέδριο συνέχειας και τομής, ικανό να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σε έναν μετασχηματισμό, στην κατεύθυνση της αντιστοίχισης της πολιτικής επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ, με τη μαζικότητα του κόμματος και τη δυνατότητα παρέμβασής του στα κοινωνικά πράγματα, χαρακτήρισε το επερχόμενο Συνέδριο του κόμματος ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, κατά τον χαιρετισμό του στην ανοιχτή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην Πρέβεζα, με κεντρικούς ομιλητές τον Α’ Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Ευρωβουλευτή, Κώστα Αρβανίτη.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Μπάρκας, τα δύο τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά βήματα για την ανασυγκρότηση και την οργανωτική ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν πολλαπλασιαστεί οι οργανώσεις, έχουν αυξηθεί τα μέλη, γίνονται καθημερινά πολλές και σημαντικές παρεμβάσεις σε κινηματικό και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Το επιπλέον μεγάλο βήμα θα είναι το Συνέδριο. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, περιφερειακές συνδιασκέψεις, ανοιχτές στην κοινωνία και στους πολίτες, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς επιφυλάξεις, χωρίς φόβους, «όλοι και όλες να συμμετάσχουμε στις διαδικασίες του κόμματος, αλλά και στη μεγάλη καμπάνια για την εγγραφή νέων μελών.».

Απέναντι στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας, που ήρθε να διαλύσει όλα όσα βοηθούν τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών και εν όψει του δραματικού κύματος ακρίβειας, ειδικά στα είδη πρώτης ανάγκης και στην ενέργεια, που θα βιώσουν τα νοικοκυριά αυτόν τον χειμώνα, είναι ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, των οργανώσεων και των μελών του, να ριχτεί στη δράση. «Είναι η ώρα να κάνουμε τα δύσκολα πράξη, με σεβασμό και κατανόηση στη διαφορετική άποψη. Με πείσμα και αυτοπεποίθηση να παλέψουμε για έναν σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όλους μας. Για έναν ΣΥΡΙΖΑ κοινωνικό, για έναν ΣΥΡΙΖΑ μεγάλο. Για να μπορέσει να δημιουργήσει τις προσδοκίες για έναν κόσμο, τον οποίο αξίζουμε όλοι μας και κυρίως οι νέες γενιές», ανέφερε, κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Μπάρκας.

Προηγούμενο Άρθρο

Ένταξη έργου 1.500.000 € στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για τον Δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

28η Οκτωβρίου: Υποχρεωτική η μάσκα στους θεατές στην παρέλαση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...