Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:40

Κόμβος Λούτσαςκαι νέα έργα στο Νομό Πρέβεζας προϋπολογισμού 3.350.000€

Στράτος Ιωάννου: «Συνεχώς σχεδιάζουμε και υλοποιούμε σημαντικά έργα υποδομήςκαι οδικής ασφάλειας»

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης έργων 11 εκ  ευρώ για έργα στο Νομό Πρέβεζας από το Ταμείο Ανάκαμψης το Δεκέμβριο του 22, νέα έργα  προϋπολογισμού3.35 εκ€προχωρούν με βάση τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου στις συνεδριάσεις της 9ης και 20ης Φεβρουαρίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου ανέφερε ότι σχεδόν δεν περνάει μήνας που να μην ανακοινώνονται νέα έργα για το νομό Πρέβεζας, ως μέρος ενός μεγάλου και σημαντικού αναπτυξιακού προγράμματος που έχουμε σχεδιάσει και υλοποιούμε.

Τα νέα έργα αφορούν στους τομείς της της αναβάθμισης του οδικού δικτύου και της οδικής ασφάλειαςκαι της αντιπλημμυρικής προστασίας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής έργα:

ΚΟΜΒΟΣ ΛΟΥΤΣΑΣ

  • «Διαμόρφωση κόμβου επί της παραλιακής οδού στη θέση Λούτσα» στην Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού 2.350.000,00 € όπου αναδείχθηκε ανάδοχος.
  • «Καθαρισμός – άρση προσχώσεων ρεμάτων και τάφρων και αποκαταστάσεις αντιπλημμυρικών έργων της Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού  450.000 €
  • «Έργα αντιστηρίξεων, άρσης καταπτώσεων, ασφαλτοστρώσεων, καθαρισμού υπαρχόντων τεχνικών και κατασκευής νέων, σήμανσης και ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού 243.638€
  • Ασφαλτοστρώσεις, βελτιώσεις, συντηρήσεις οδικών τμημάτων σε περιοχές του Δήμου Πάργας», προϋπολογισμού € 217.500.
  • Άμεση προστασία πρανών στην επαρχιακή οδό Αγιάς- Ανθούσας Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού 161.200€
Προηγούμενο Άρθρο

Επιτροπή Πρέβεζα: Ιστορία- Πολιτισμός-Περιβάλλον – Μνημεία του πολιτισμού μας σε κίνδυνο

Επόμενο Άρθρο

Σχολή προπονητών UEFA B’ στην Πρέβεζα – Έναρξη 3 Μαρτίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...