Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 21:51

Κυνηγετικός Σύλλογος Πρέβεζας: ”Οι φορείς να αφουγκραστούν την κυνηγετική οικογένεια”

Έχουν ήδη παρέλθει πέντε εβδομάδες lock down και έχει αναπτυχθεί τόσο από τις Κυνηγετικές Οργανώσεις όσο και από απλούς πολίτες-κυνηγούς, μια ισχυρή, πολύμορφη και σοβαρή επιχειρηματολογία για τους λόγους για τους οποίους η μετακίνηση με sms για την άσκηση της κυνηγετικής δραστηριότητας θα έπρεπε να επιτρέπεται εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας, όπως σωστά έχει προταθεί από το σύνολο των κυνηγετικών οργανώσεων.
Αντ’αυτού τόσο από πλευράς της πολιτικής προστασίας όσο και γενικότερα της Κυβέρνησης, με τελευταίες τις άστοχες αλλά σκόπιμες δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τους λόγους απαγόρευσης άσκησης της κυνηγετικής δραστηριότητας μέσω της απαγόρευσης των μετακινήσεων, είναι πλέον πασιφανές και αυταπόδεικτο ότι δεν υφίσταται θέμα συγχρωτισμού και μετακίνησης ,αλλά της ηθελημένης ιδεοληπτικής στοχοποίησης,δοθείσης της ευκαιρίας της πανδημίας του ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγίου και του κυνηγετικού κόσμου στα όρια του ρατσισμού.
Κατανοούμε τη σοβαρότητα των καταστάσεων και τις δύσκολες στιγμές που διέπεται η χώρα μεσούσης της πανδημίας και βεβαίως σεβόμαστε απόλυτα την ανθρώπινη ζωή, αφού αποδεδειγμένα οι Κυνηγετικές Οργανώσεις με τις δράσεις τους και τη συμμετοχή τους τόσο στην Πολιτική Προστασία όσο και σε ζητήματα δημόσιας υγείας,το αποδεικνύουν καθημερινά. Παρόλα αυτά όμως αντιμετωπίζουν ως πολίτες δευτερης κατηγορίας.
Απευθυνόμενοι προς την Πολιτική Ηγεσία και δη τον Πρωθυπουργό, επειδή διαθέτει και πολιτική γενναιότητα και σθένος να αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες, να επαναπροσδιορίσει τις θέσεις και τις αποφάσεις του σεβόμενος τα δίκαια συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των κυνηγών-πολιτών.
Προς δε τους τοπικούς φορείς Βουλευτές, Δημοτική Αρχή και Περιφέρεια προς τους οποίους έχει γίνει ξανά γνωστό το θέμα, να πάρουν θέση και να αφουγκραστούν την κυνηγετική οικογένεια.
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Τ.Ε Πρέβεζας του ΚΚΕ: Μόνο ο λαός της Πρέβεζας με την οργανωμένη πάλη του μπορεί επιβάλλει την ανέγερση νέου νοσοκομείου στο Νομό

Επόμενο Άρθρο

Γεωργιάδης – λιανεμπόριο : Ανοικτά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...