Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, 8:48

Κορονοϊός Ήπειρος: Πέντε θάνατοι σε τέσσερις ημέρες

O πέμπτος θάνατος ασθενή από κορωνοϊό σημειώνεται μέσα σε τέσσερις ημέρες στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων, στοιχείο εξαιρετικά ανησυχητικό καθώς η εικόνα αυτή απέχει πολύ από αυτή που καταγράφηκε στα προηγούμενα κύματα της πανδημίας.

Το απόγευμα άφησε την τελευταία της πνοή 84χρονη που νοσηλευόταν στις κλίνες Covid του Νοσοκομείου Χατζηκώστα. Η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δεν είχε εμβολιαστεί, είχε εισαχθεί πριν από δύο ημέρες και παρά την προσπάθεια των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Έτσι οι άνθρωποι που κατέληξαν από την Δευτέρα και μέχρι σήμερα ανέρχονται σε πέντε. Αξιοσημείωτο είναι ότι από την έναρξη της πανδημίας και μέχρι τώρα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα νοσηλεύτηκαν συνολικά 430 ασθενείς με Covid εκ των οποίων οι 32 έχασαν τη ζωή τους.

Από το Νοσοκομείο Χατζηκώστα διακομίσθηκε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού ένας 45χρονος ο οποίος είχε εισαχθεί τις προηγούμενες ημέρες. Ο άνδρας δεν είχε εμβολιαστεί, δεν έπασχε από άλλο υποκείμενο νόσημα, ωστόσο «κατέρρευσε» μέσα σε λίγες ώρες.

Είναι από τους πιο νέους που νοσηλεύονται αυτό το διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πηγή: epiruspost.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Ημέρες αργίας για την Απελευθέρωση του Καναλακίου και της Πάργας η 21η Οκτωβρίου και η 23η Φεβρουαρίου σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Επόμενο Άρθρο

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιωαννίνων: Νέος γραμματέας ο Πρεβεζάνος Αριστείδης Πατακιάρας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...