Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 13:13

Κολυμβητήριο Πρέβεζας: Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο Κολυμβητήριο Πρέβεζας τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα με το άνοιγμα από την πολιτεία.
Ήδη η μικρή πισίνα καθαρίστηκε και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους μικρούς κολυμβητές, ενώ άμεσα ξεκινούν οι εργασίες καθαρισμού και συντήρησης και της μεγάλης πισίνας.
Επίσης έχουν ξεκινήσει οι ελαιοχρωματισμοί τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά των εγκαταστάσεων, ενώ θα μπούνε καινούρια είδη υγιεινής στα αποδυτήρια (καζανάκια, βρύσες κ.α), ενώ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μόνωσης της ταράτσας των κτιρίων εσωτερικά στον χώρο.
Ο Καθαρισμός έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί σύντομα, τόσο εσωτερικά, όσο και περιμετρικά των εγκαταστάσεων, ενώ θα γίνουν και διαγραμμίσεις εξωτερικά για θέσεις πάρκιγκ αυτοκινήτων.
Μέχρι στιγμής η λειτουργία του κολυμβητήριου γίνεται μόνο για την χρήση των γηπέδων τένις, όπου κλείνονται τα ραντεβού στην γραμματεία, η οποία λειτουργεί σε δύο βάρδιες, από της 8 το πρωΐ, έως της 8 το βράδυ.
Το κολυμβητήριο λειτουργεί για πρώτη φορά οργανωμένα και χωρίς προβλήματα, με γραμματεία, καθαρίστρια και εργάτη από το πρωΐ έως το βράδυ.
Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε ότι και το προσωπικό των συνεργείων του δήμου δίνει το καλύτερό τους εαυτό με το αποτέλεσμα στο τέλος να δείχνει ικανοποιητικό.
Θα πρέπει όμως και οι πολίτες με το άνοιγμα των σταδίων να τηρούν τους κανόνες και να διατηρούν την καθαριότητα σε όλους τους χώρους, προκειμένου να μην δούμε ξανά εικόνες παλαιοτέρων ετών.
Προηγούμενο Άρθρο

Κανένα θετικό κρούσμα σε Καναλάκι και Πάργα μετά από τα rapid test

Επόμενο Άρθρο

Πολύ καλή νίκη στην πρεμιέρα για την Παπαμιχαήλ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...