Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 12:02

Κοινότητα Βρυσούλας: Παρέλαβαν τα τρόφιμα από το ”Όλοι Μαζί Μπορούμε”

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και έπειτα από ενέργειες του προέδρου της Κοινότητας Βρυσούλας Χρήστου Κολιοφώτη, η εθελοντική οργάνωση ”Όλοι Μαζί μπορούμε”, έστειλε τρόφιμα αξίας 1000 ευρώ για τους κατοίκους.

Χθες ο πρόεδρος της Κοινότητας παρέλαβε τα τρόφιμα από σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας το οποίο συνεργάζεται με την εθελοντική οργάνωση.

Πρόκειται για προϊόντα μακράς διάρκειας, όπως ρύζι, όσπρια, μακαρόνια, λάδι,, ζάχαρη, απορρυπαντικά αλεύρι κ.α.Ο Χρήστος Κολιοφώτης έγραψε στη σελίδα της Κοινότητας στο Facebook:

”Σήμερα παραλάβαμε τα τρόφιμα από την χορηγία του όλοι μαζί μπορούμε τους ευχαριστούμε θερμά θα αποστείλουμε την σχετική ευχαριστήρια επιστολή προς την οργάνωση για τη σπουδαία αυτή πράξη αλληλεγγύης.Τα τρόφιμα θα μοιραστούν σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη όπως ηλικιωμένοι,άπορους, ΑΜΕΑ και ανθρώπους που ζουν μόνοι τους και χρήζουν ιδιαίτερης σημασίας με όσο πιο δίκαια και ίση ποσότητα προς όλους. Εντός της εβδομάδας θα γίνει η διαδικασία της διανομής”.

Προηγούμενο Άρθρο

Η estiasigreece για το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης στις επιχειρήσεις εστίασης

Επόμενο Άρθρο

Το self test μπαίνει στη ζωή μας – Ποιοι το δικαιούνται και για ποιους είναι υποχρεωτικό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...