Καταστήματα εστίασης: Τι πρέπει να προσέξουν οι πελάτες

Ημερομηνία:

Όπως τονίζουν πως δεν πρέπει να… χαλαρώσουμε, καθώς ο κορονοϊός παραμένει στη χώρα μας και καραδοκεί!

Χαρακτηριστικές ήταν οι συστάσεις του Λοιμωξιολόγου και Διευθυντή Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχου Δημήτρη Χατζηγεωργίου, κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, το απόγευμα της Κυριακής (24.05.2020) για την εξάπλωση της πανδημίας στην Ελλάδα.
“Επανερχόμαστε σιγά σιγά στη νέα κανονικότητα αφού αίρονται σταδιακά οι απαγορεύσεις που είχαν επιβληθεί. Μία από τις αναμενόμενες είναι και το άνοιγμα των εστιατορίων. Μία μικροαπόλαυση που είναι συνυφασμένη με την κουλτούρα πολλών από τους συνανθρώπους μας. Θα πρέπει όμως αυτό να συμβεί με προσοχή και με λογική. Δεν θα σταματήσουμε να τονίζουμε στον κόσμο ότι η άρση των μέτρων δεν σημαίνει ότι ξαναγυρνάμε στις παλιές μας συνήθειες αλλά συμμετέχουμε με σύνεση και υπευθυνότητα. Επιτρέπεται λοιπόν να πάμε στο εστιατόριο ή την ταβέρνα, κατά προτίμηση όμως με την οικογένεια μας και όχι για να συναντηθούμε με μακρινούς γνωστούς ή ανθρώπους που δεν βλεπόμαστε και δεν είμαστε πια μαζί, μια και στο τραπέζι θα καθόμαστε σχετικά κοντά και χωρίς μάσκα. Έχουν τεθεί ικανά όρια στον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων ανά τραπέζι, ώστε να είναι δυνατή η έξοδος μιας ολόκληρης οικογένειας και να μην μείνει κανένας παραπονεμένος”, είπε.

Και συνέχισε: “Ας σκεφτούμε όμως ότι θα πρέπει να επιλέξουμε πού θα πάμε για φαγητό. Επιλέγουμε με βάση την τήρηση των κανόνων απόστασης μεταξύ των τραπεζιών, την τήρηση των οδηγιών από τους εργαζόμενους και την τήρηση των κανόνων υγιεινής στους κοινόχρηστους χώρους και στις τουαλέτες και αποφεύγουμε επίσης των συνωστισμό”.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χρυσό μετάλλιο για την «Αρμονία» στη Θεσσαλονίκη – Μεγάλη διάκριση στο Παγκόσμιο Χορωδιακό Φεστιβάλ

Μια σπουδαία επιτυχία που γεμίζει υπερηφάνεια την Πρέβεζα σημείωσε...

Ενισχύεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΛΕΚ Πρέβεζας μέσα από εξειδικευμένες αξιολογήσεις εθελοντών

Η συνεχής εκπαίδευση και η επιχειρησιακή ετοιμότητα βρέθηκαν στο...

«Δρόμος Μνήμης» για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Νέα Κερασούντα Πρέβεζας

Μήνυμα ιστορικής μνήμης, τιμής και συμμετοχής στέλνει η εκδήλωση...

Τζιανλούκα Ματσίρας: Έδωσε το «παρών» στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με μήνυμα ενότητας και συνέχειας

Το «παρών» στο 16ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας...