Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023, 1:48

Κατέστρεψαν γκράφιτι με τους ήρωες της Επανάστασης στο Ελληνικό: «Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν»

Το γκράφιτι με τους ήρωες της Επανάστασης στο Ελληνικό δημιουργήθηκε πριν από μερικές μέρες, ξεσηκώνοντας πολλές συζητήσεις ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής. Το βράδυ της  Δευτέρας (01.03.2021) ο δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες από τα κατεστραμμένα γκράφιτι.

Φωτογραφία: Γιάννης Κωνσταντάτος / Facebook

Οι άγνωστοι είχαν κρύψει τα μάτια της Μπουμπουλίνας, του Κολοκοτρώνη, του Παπαφλέσσα, του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’ και είχαν «μουντζουρώσει» με μαύρο σπρέι τα πρόσωπά τους.

«Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν» έγραψε ο Γιάννης Κωνσταντάτος ανεβάζοντας τις φωτογραφίες από τα κατεστραμμένα γκράφιτι, σημειώνοντας πως η εξέλιξη δεν τον εξέπληξε γιατί «ήταν αναμενόμενο από τους λεγόμενους “δημοκράτες” της πόλης μας που με ένα παραλήρημα μίσους ξέσπασαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο».

«Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας!!!

Ακόμα και σήμερα όμως, οι Τούρκοι θα έδειχναν σεβασμό στον Κολοκοτρώνη, όχι όμως οι Νενέκοι που εξακολουθούν να μην θέλουν αναφορά σε κάθε σύμβολο εθνικό», συνέχισε ο δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού.

Δείτε όλη την ανάρτηση

«Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν!

Δεν μας εξέπληξε η βεβήλωση των Ηρώων του 1821 που  φιλοτεχνήσαμε προκειμένου να τιμήσουμε τους αγώνες τους.

Ήταν αναμενόμενο από τους λεγόμενους “δημοκράτες” της πόλης μας που με ένα παραλήρημα μίσους ξέσπασαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο μολονότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και τα ΜΜΕ χαιρέτησαν την πρωτότυπη μας ιδέα που ήδη και άλλοι δήμοι ακολουθούν.

Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας!!!

Ακόμα και σήμερα όμως, οι Τούρκοι θα έδειχναν σεβασμό στον Κολοκοτρώνη, όχι όμως οι Νενέκοι που εξακολουθούν να μην θέλουν αναφορά σε κάθε σύμβολο εθνικό.

Έως αύριο θα έχουμε αποκαταστήσει τα έργα. Και θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί μην έχετε αμφιβολία.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην μίζερη μειοψηφία των νοσηρών βεβηλων να αμαυρώσει τις αρχές και τις αξίες μας».

Προηγούμενο Άρθρο

Επιτροπή ΠΡΕΒΕΖΑ 1821-2021 «ΙΣΤΟΡΙΑ-ΜΝΗΜΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: Επετειακό Ημερολόγιο έτους 2021

Επόμενο Άρθρο

Παρατείνεται η ημερομηνία υποχρεωτικής απογραφής γεωργικών ελκυστήρων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...