Κυριακή 23 Μαρτίου 2025 - 0:07

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας – Νύφη και γαμπρός ξεσήκωσαν τον κόσμο

Το αποκριάτικο-σατυρικό-παραδοσιακό δρώμενο του Αποκριάτικου γάμου, παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Οι νεόνυμφοι ανεβασμένοι σε μια καρότσα αγροτικού και από πίσω να τους ακολουθεί κομβόι αγροτικών και Ι.Χ διέσχισαν την Λ. Ειρήνης με κορναρίσματα με τον κόσμο να βγαίνει από τα καταστήματα και να χειροκροτεί.

Ακολούθησε η πορεία στην παραλία της Πρέβεζας, για να καταλήξει στην πλατεία Ανδρούτσου, εκεί όπου στήθηκε γλέντι με τους νεόνυμφους να σέρνουν τον χορό και τον κόσμο να ακολουθεί υπό τους ήχους τραγουδιών για τον γάμο.

Ο παραδοσιακός γάμος, το δρώμενο που κρατάει χρόνια στην Πρέβεζα στέφθηκε με επιτυχία, με τον κόσμο να εύχεται στους νεόνυμφους, αλλά και τους κουμπάρους να ζήσουν και του χρόνου.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Σύλλογος πετάνκ ”Αμπαλί” Πρέβεζας έκοψε την πίτα του (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Πρωταθλητής ο ΠΑΣ Πρέβεζα – Επιστρέφει στην Α’ κατηγορία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών: Εκκινεί εκ νέου περίοδος υποβολής αιτήσεων από 12/10/2022 έως 14/10/2022

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις του κλάδου των Λογιστών […]