Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023, 13:16

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Αποκριάτικος Γάμος & Μασκέ Disco Party -Κλήρωση Γκρουπ παρέλαση

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας συνεχίζει να γράφει πολύχρωμες σελίδες ιστορίας στην Αποκριά. Η “μικρή Βενετία” το απόγευμα της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου φανέρωσε γιατί αυτοί που τραβάνε κουπί για τον θεσμό του Κομιτάτου, δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το περισσότερο Κομιτάτο από το περισσότερο Καρναβάλι…

Απόψε Σάββατο 18 Φεβρουαρίου όλη η Πρέβεζα βυθίζεται σε ρυθμούς Καρναβαλιού. Απόψε το Κομιτάτο βάζει Αποκριάτικη φωτιά και μεταδίδει αισιοδοξία, φαντασία, χαρά και διασκέδαση.

Ώρα 18.00 “Αποκριάτικος Γάμος” συνάντηση αυτοκινητοπομπής στη Λ.Ειρήνης (παλιό ΚΤΕΛ).Πως συμμετέχουμε: Διαθέτουμε το αυτοκίνητό μας βάζουμε σερπαντίνες ή κάποιο πολύχρωμο ύφασμα στα παράθυρα.

Ώρα 22.00 το απόλυτο Αποκριάτικο Πάρτυ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας:  Μασκέ Disco Party στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι”. Προσοχή πρόκειται για Αποκριάτικο Πάρτυ και εξυπακούεται ότι φοράμε όλοι και όλες Αποκριάτικες στολές!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ώρα 19.00 Αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας-Τακτοποίηση συμμετοχής των Γκρουπ, παραλαβή αποκριάτικου υλικού και κλήρωση για τη μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Προηγούμενο Άρθρο

Το ΔΙΕΚ Πρέβεζας στηρίζει το Καρναβαλικό Κομιτάτο (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Στίβος: Γιάννης Νυφαντόπουλος και Αντρέα Μίτα βραβεύτηκαν από τον ΣΕΓΑΣ στην βραδιά των κορυφαίων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Επιτροπή Πρέβεζα Ιστορία-Πολιτισμός-Περιβάλλον – Εκδήλωση για την ανάδειξη της προσωπικότητας του Επισκόπου Ρωγών και Κοζύλης

Η Επιτροπή Πρέβεζα Ιστορία-Πολιτισμός-Περιβάλλον και η Τοπική Κοινότητα Νέας Κερασούντας, διοργανώνουν […]

«Περιοδεύων Ισπανόφωνος Κινηματογράφος» στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας με την ταινία “ Che. Un hombre nuevo -Τσε, ένας καινούριος άνθρωπος”

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας πιστή στην προβολή ταινιών με κινηματογραφικό […]