Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 10:07

”Κανένα κρούσμα στο Μουσικό σχολείο΄΄ δηλώνει ο διευθυντής Βασίλης Χαλβατζής

Πανικό προκάλεσε στην πόλη της Πρέβεζας, δημοσίευση στην οποία παρουσιάζεται ο διευθυντής του μουσικού σχολείου Πρέβεζας κ. Βασίλειος Χαλβατζής να ενημερώνει τους γονείς των μαθητών ότι λόγω κρουσμάτων covid-19 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό από 4 έως και 15 Μαρτίου 2021.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με τον ίδιο τον διευθυντή προκειμένου να διασταυρώσουμε αν όντως ο ίδιος έστειλε το συγκεκριμένο email και αν τελικά υπάρχουν ή όχι κρούσματα σε μαθητές.

”Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν έχω στείλει κανένα email που να αναφέρει τα όσα μου λέτε. Έχω δεχθεί πολλά τηλέφωνα από γονείς και εκπαιδευτικούς που με ρωτούσαν το ίδιο πράγμα. Εγώ έστειλε ένα email από την ειδική πλατφόρμα του myschool προκειμένου να ενημερώσω ότι το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό, όπως και όλα τα λύκεια της χώρας” τονίζει γεμάτος αγανάκτηση και απορία ο κ. Χαλβατζής.

Σας παραθέτουμε το αυθεντικό μήνυμα που έστειλε ο κ. Χαλβατζής

Και από κάτω το μήνυμα που στάλθηκε δήθεν από το κ. Χαλβατζή και προκάλεσε τον πανικό

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε και με τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζα Λάμπρο Βέλλιο, ο οποίος μας είπε:

”Δηλώνω άγνοια. Δεν έχει σταλεί κανένα μήνυμα από τον κ. Χαλβατζή προς εμάς. Το μήνυμα είναι ψεύτικο. Προκάλεσε άσκοπα πανικό σε γονείς και μαθητές΄΄.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας Αποστόλης Κατσανάκης.

”Ο κ. Χαλβατζής δεν έστειλε κανένα μήνυμα που να αναφέρει για κρούσματα κορονοϊού στο σχολείου. Έστειλε μόνο το μήνυμα που στάλθηκε από το υπουργείο και από εμάς. Οποιοδήποτε άλλο είναι ψευδές΄΄.

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Σεισμός στην Ελασσόνα: «Έλεγα θεέ μου κάνε το σχολείο να αντέξει άλλα 30 δευτερόλεπτα»

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 2215 νέα κρούσματα σήμερα (05/03)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...