Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, 8:59

Καλαντζής: «Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί υποχρέωση αλλά και ευθύνη όλων»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, προέβη στο ακόλουθο μήνυμα: «Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον ορισμό της 5ης Ιουνίου κάθε έτους ως Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

  • Η προστασία του περιβάλλοντος, η ανάγκη για βιώσιμες πόλεις και η δημιουργία προϋποθέσεων για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, είναι υποχρέωση και ευθύνη όλων μας.
  • Ως δημοτική αρχή κατανοώντας απόλυτα την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος προσπαθούμε συνεχώς να την τοποθετούμε στο επίκεντρο των αποφάσεων και δράσεών μας.
  • Μόλις πριν από μερικές ημέρες βραβεύσαμε Σχολεία του Δήμου μας τα οποία συμμετείχαν στον Σχολικό Μαραθώνιο Ανακύκλωσης, που υλοποιήθηκε για δεύτερη φορά φέτος. Επίσης δημιουργούμε το ‘πράσινο’ σημείο του Δήμου, δημοπρατούμε έργο για την ενεργειακή αναβάθμιση όλων των αντλιοστασίων και του βιολογικού καθαρισμού, δημοπρατούμε την ενίσχυση του στόλου με έξι (6) ηλεκτροκίνητα οχήματα αλλά και την τοποθέτηση έξι σημείων φόρτισης.
  • Η προσπάθεια αναβάθμισης με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, είναι διαρκής.

Φροντίδα για το περιβάλλον σημαίνει πρωτίστως φροντίδα για τον άνθρωπο!».


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόγραμμα του ”Πολιτιστικού καλοκαιριού Δήμου Ζηρού”

Επόμενο Άρθρο

Έρχεται το 11ο “3on3 Τουρνουά Μπάσκετ Πρέβεζας» στις 15-17 Ιουλίου!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...