Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 16:18

Καθηγητές και μαθητές καθάρισαν εθελοντικά το γήπεδο Θεσπρωτικού

Μια σημαντική πρωτοβουλία πήραν οι καθηγητές και οι μαθητές του Λυκείου Θεσπρωτικού, οι οποίοι προχώρησαν στον καθαρισμό του Δημοτικού Σταδίου Θεσπρωτικού ”Κατερίνα Θάνου”.
Η ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού μάλιστα ευχαρίστησε και δημόσια τους καθηγητές και τους μαθητές για την εθελοντική του πρωτοβουλία.
Δείτε την ανακοίνωση:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ το ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ και ειδικότερα τους μαθητές και τους Καθηγητές του, για την εθελοντική πρωτοβουλία τους να προβούν σήμερα 01.06.2021, στον καθαρισμό του δημοτικού σταδίου Θεσπρωτικού.
Ευχαριστούμε δημόσια το ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ, γι’ αυτή την αξιόλογη πρωτοβουλία, που είχε ως κύριο σκοπό την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του δημοτικού μας σταδίου, προκειμένου όλοι οι αθλητές μας και οι συνδημότες μας, ν’ απολαμβάνουν ένα καθαρό και λειτουργικό στάδιο.
Ο σύλλογος μας συνεχίζει να δείχνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα ζητήματα της δημόσιας υγείας, καθώς και την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων, για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη διασφάλιση της υγείας των αθλητών, μελών και δημοτών μας.
Το Δ.Σ.
Προηγούμενο Άρθρο

Συμβαίνει τώρα: Φωτιά στο Άκτιο πίσω από τις μαρίνες

Επόμενο Άρθρο

Στα Ιωάννινα το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ελληνικού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...