Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 14:49

Κάλεσμα για ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο Πάργας

Ο Δήμος Πάργας στα πλαίσια του των διατάξεων του άρθρου 90 του Κεφαλαίου Α΄ «Πλαίσιο Ρύθμισης Οφειλών» του Μέρους Δ΄ του Ν. 5036/2023 «Πλαίσιο ρύθμισης οφειλών και άλλες φορολογικές και τελωνειακές ρυθμίσεις, προστασία των συντάξεων από τον πληθωρισμό και άλλες διατάξεις για τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας» καλεί όσους έχουν οφειλές προς το Δήμο να προσέλθουν στην ταμειακή υπηρεσία, για ενημέρωση και τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων τους.

Αναλυτικότερα δίνεται η δυνατότητα οφειλές προς τους δήμους και τα νομικά πρόσωπα αυτών:

Α. Ρύθμιση τμηματικής καταβολής σε έως 36 δόσεις και σε έως εβδομήντα δύο (72) δόσεις κατά  περίπτωση  (παρ. 1-6 του άρθρου 90)

Β. Αναβίωση της ρύθμισης των εκατό (100) δόσεων των νόμων 4611/2019 και 4764/2020 και εφόσον δεν έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους σε νεότερη ρύθμιση. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για υπαγωγή στην ρύθμιση είναι η 30η.6.2023.

Προηγούμενο Άρθρο

Από τα κεντρικά της ΔΥΠΑ των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για την υλοποίηση προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού σε συνεργασία με την Ενωση Ξενοδόχων, τη ΔΥΠΑ Πρέβεζας και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Π.Ε Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

ΓΑΚ Πρέβεζας: Ο Γιάννης Μαρκόπουλος και η Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...