Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 1:06

Θανάσης Ανωγιάτης: ”Η διαδικασία της Κυριακής ήταν ένας τραγέλαφος” (βίντεο)

Στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ”ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” και στο Ράδιο Πρέβεζα 93, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 18/01/2022, ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ”Στροφή στο Μέλλον” Θανάσης Ανωγιάτης.

Ο δημοτικός σύμβουλος άνοιξε την εκπομπή με τα τελευταία νέα που αφορούν την Πανδημία του κορονοϊού, την πίεση που υπάρχει στο Ε.Σ.Υ, αφού ο ίδιος εργάζεται στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας ως διοικητικός υπάλληλος, κάνοντας αναφορά για ακόμη μία φορά στην προστασία όλων μας, την οποία την δίνει ο εμβολιασμός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα γεγονότα της Κυριακής, και της διαδικασίας που έγινε για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής, χαρακτηρίζοντας την διαδικασία ως ”τραγέλαφο”.

”Ο νόμος Θεοδωρικάκου είναι ένας αντιδημοκρατικός νόμος, ο οποίος κάνει τα δημοτικά συμβούλια να λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο από όπως πρέπει να λειτουργούν” είπε χαρακτηριστικά.

Ο δημοτικός σύμβουλος ωστόσο αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις των Δημήτρη Καραμανίδη και Αθηνάς Κωνσταντάκη, από τον συνδυασμό ”Δήμος της Κάρδιας μας”, καθώς και την λήξη της συνεργασίας του συνδυασμού Δημοτική Ανατροπή με την δημοτική σημερινή αρχή.

”Θα ήθελα τόσο από τον κ. Καραμανίδη όσο και από την κα Κωνσταντάκη να μας πούνε τους λόγους που αποχώρησαν. Δεν ήταν κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσουν την ημέρα των διαδικασιών” είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Κουμπής – Γνώστης της κατάστασης και των υποδομών (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Επιστροφή Αντώνη Μπέζα στον Δήμο Πρέβεζας;

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...