Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 10:49

Η ACS Courier φέρνει τα φάρμακα σπίτι σας

Τώρα η ACS, φέρνει στο σπίτι σας τα φάρμακα που χρειάζεστε, με την ταχύτητα, την ασφάλεια και την ευκολία που σας αξίζει.
Ξεχάστε την ταλαιπωρία και τις ατέλειωτες ουρές στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ
Νέα Υπηρεσία Ταχυμεταφοράς Φαρμάκων Κατ΄Οίκον
Τώρα, μπορείτε να παραλάβετε τα φάρμακα που χρειάζεστε από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ εύκολα και γρήγορα, χωρίς να περιμένετε σε ουρές, αλλά και με την ασφάλεια που σας παρέχει η ειδική υπηρεσία ACSMediExpress – Φάρμακο Στο Σπίτι.
Τι κερδίζετε;
• Τέρμα η πολύωρη αναμονή στις ουρές των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ.
• Άμεση παράδοση κατ’ οίκον, με ασφάλεια, συνέπεια και διακριτικότητα, εντός ειδικής συσκευασίας που μεταφέρεται στην κατάλληλη θερμοκρασία από την ACS.
• Ευκολία και άνεση, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικυρώσετε την εξουσιοδότηση προς την ACS. Όλα τα άλλα γίνονται χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι σας, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σας δώσουμε τηλεφωνικά.
Τι περιλαμβάνει;
Η υπηρεσία ACSMediExpress – Φάρμακο Στο Σπίτι περιλαμβάνει:
• την παραλαβή των απαραίτητων δικαιολογητικών από τη διεύθυνση του ασθενή με την ACS, μετά την τηλεφωνική παραγγελία που μας δίνει ο ασθενής.
• την παραλαβή του φαρμάκου από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ με την ACS και στη συνέχεια την αυθημερόν παράδοση του φαρμάκου και των δικαιολογητικών στη διεύθυνση του ασθενή.
• την άμεση τηλεφωνική υποστήριξη για ό,τι χρειαστεί ο ασθενής σε όλα τα στάδια της παραγγελίας.
Πότε θα έχετε το φάρμακο;
Για τον καλύτερο προγραμματισμό του, ο ασθενής πρέπει να υπολογίσει ότι θα παραλάβει το φάρμακο την 4η εργάσιμη μέρα από τη στιγμή που θα μας καλέσει, για να ενημερώσει ότι είναι έτοιμα τα δικαιολογητικά για την παραλαβή τους από την ACS (και εφόσον τα δικαιολογητικά που θα παραδώσει δεν παρουσιάζουν ελλείψεις ή λάθη).
Πόσο ασφαλής είναι η μεταφορά του φαρμάκου;
Για την εν λόγω υπηρεσία η ACS διαθέτει σχετική πιστοποίηση από τον ΕΟΠΥΥ και τηρεί όλες τις προϋποθέσεις ταχυμεταφοράς με τις ενδεικνυόμενες συνθήκες για κάθε φάρμακο και τη χρήση ειδικών συσκευασιών για την ασφαλή μεταφορά των φαρμάκων.
Προηγούμενο Άρθρο

Η απάντηση του Κώστα Μπάρκα για την Fake Photo του Πρωθυπουργού

Επόμενο Άρθρο

Αρχίζει τις ψηφιακές εργασίες του το 5o Smart Cities – Digital Citizens – Συμμετέχει και ο Δήμος Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...