Η Φιλαρμονική Πρέβεζας «Ορφεύς» συμπληρώνει 106 χρόνια προσφοράς – Κάλεσμα για τη στήριξη του ιστορικού σωματείου

Ημερομηνία:

spot_img

Η Φιλαρμονική Πρέβεζας «Ορφεύς», το αρχαιότερο σωματείο της Πρέβεζας, συνεχίζει εδώ και 106 χρόνια τη σημαντική της παρουσία στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της πόλης.

Από την ίδρυσή της το 1920, η Φιλαρμονική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των πολιτιστικών και εορταστικών εκδηλώσεων της Πρέβεζας, προσφέροντας διαχρονικά στη μουσική παιδεία και στον πολιτισμό.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 106 χρόνων από την ίδρυσή της, η Φιλαρμονική Πρέβεζας «Ορφεύς» απευθύνει κάλεσμα στα μέλη, στους φίλους και σε όλους όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τη συνέχιση της σημαντικής αυτής προσπάθειας.

Η συνδρομή και η οικονομική ενίσχυση των πολιτών είναι ιδιαίτερα σημαντική, ώστε η Φιλαρμονική να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της και να προσφέρει μουσική εκπαίδευση στις νέες γενιές.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο γεγονός ότι η φοίτηση των μουσικών είναι δωρεάν, δίνοντας τη δυνατότητα σε παιδιά και νέους να γνωρίσουν τη μουσική και να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια της Φιλαρμονικής.

Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Πρέβεζας «Ορφεύς», Δημήτρης Παππάς, η στήριξη της τοπικής κοινωνίας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσει το ιστορικό σωματείο τη μακρά του πορεία.

Για κάθε δωρεά, η Φιλαρμονική ενημερώνει ότι η διαδικασία πραγματοποιείται μόνο μέσω τραπέζης.

Τραπεζικός λογαριασμός Eurobank
IBAN: GR 6702603460000460100590750

Η Φιλαρμονική Πρέβεζας «Ορφεύς» έχει γράψει τη δική της ιστορία στην πόλη. 106 χρόνια μουσικής, πολιτισμού και προσφοράς αξίζουν τη στήριξη όλων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διακοπή Υδροδότησης σε Ν. Κερασούντα, Πέτρα και Α.Ζ. Τύριας

Ενημερώνουμε τους κατοίκους ότι αύριο, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2026, από...

Λούρος Πρέβεζας: Συνελήφθη γυναίκα που φέρεται να έριχνε καυστικό υγρό και πέτρες σε σπίτι γείτονα

Αναστάτωση προκάλεσαν στον Λούρο Πρέβεζας επανειλημμένα περιστατικά με στόχο...

Η Πρέβεζα πληρώνει τους βανδαλισμούς – Οι δράστες κρύβονται και ο λογαριασμός έρχεται ξανά στους πολίτες

Δεν είναι πλέον μεμονωμένα περιστατικά. Είναι μια κατάσταση που...

Βανδαλισμοί στην Τάπια – Επικίνδυνα κρεμασμένα φωτιστικά δίπλα στα παιδιά

Σοβαρές εικόνες καταγράφηκαν στην Τάπια της Πρέβεζας, όπου άγνωστοι...