Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 18:38

Η Πρέβεζα “αγκάλιασε” το Πανελλήνιο Κύπελλο ορεινής ποδηλασίας Enduro “Zalogo Race”

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι τρίτοι κατά σειρά αγώνες Enduro “Zalogo Race”, στο πλαίσιο του τέταρτου Πανελληνίου Κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας Enduro, που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Πρέβεζα από 17-19 Σεπτεμβρίου και διοργανώθηκαν από την Enduro Greek Series με συνδιοργανωτές τους “GOATRIDERS” με τον Σύλλογο Ηνίοχο και το Δήμο Πρέβεζας. Οι συνολικά 130 αθλητές από όλη την Ελλάδα που έλαβαν μέρος στον αγώνα “Zalogo Race” βαθμολογήθηκαν για την χρονομετρημένη κατάβασή τους σε 5 ειδικά διαμορφωμένα μονοπάτια του πανέμορφου ορεινού όγκου του Ζαλόγγου, με σημείο εκκίνησης το χωριό της Καμαρίνας κάτω από το ιστορικό μνημείο του Ζαλόγγου και σημείο τερματισμού το χωριό του Ωρωπού, προσφέροντας πλούσιο θέαμα γεμάτο ταχύτητα και αδρεναλίνη.

Την ολοκλήρωση των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές των αναμνηστικών βραβείων στους πρώτους αθλητές των συνολικά 7 κατηγοριών του αγώνα. Τις απονομές έκαναν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Δημήτρης Καραμανίδης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Λούρου Νίκος Παγγές, οι Πρόεδροι Τ.Κ. Καμαρίνας κ. Θεόδωρος Δράκος, Τ.Κ. Κρυοπηγής κ. Ιωάννης Τσούσης, Τ.Κ. Ωρωπού κ. Σίσκας Ηρακλής και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Ωρωπού κα Ξένια Μήτση.

Το Πανελλήνιο Κύπελλο ορεινής ποδηλασίας Enduro θα ολοκληρωθεί μετά και τους δύο τελευταίους σταθμούς του, που είναι τα Μάλια Κρήτης και το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης ,όπου θα υπάρξει και η τελική βαθμολογία των αθλητών.

Αποτελέσματα όλων των αγώνων μπορεί κανείς να βλέπει στην επίσημη ιστοσελίδα των Enduro Greek Series, ενώ τα αποτελέσματα της Κυριακής από το“Zalogo Race” στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

Πατήστε ΕΔΩ για τα αποτελέσματα

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Φώτο: onprevezanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Στην τελική ευθεία η λειτουργία του Σκοπευτηρίου Π.Ε Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Μέτρα προστασίας για το Νοσοκομείο Πρέβεζας – Τι ισχύει

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...