Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 22:33

Η παραβίαση του ΣΤΟΠ και η σύγκρουση οχημάτων στην Επτανήσου (video-pics)

Για ακόμη μία φορά η συμβολή των οδών Επτανήσου και Μητροπολίτου Μελετίου, γίνεται η αιτία ενός ακόμη τροχαίο ατυχήματος δύο Ι.Χ ευτυχώς μόνο με τραυματισμούς.

Η παραβίαση του ΣΤΟΠ που βρίσκεται επί της οδού Μητροπολίτου Μελετίου, ειδικά για τους ξένους οδηγούς, είναι η αιτία που για ακόμη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων, χωρίς μέχρι σήμερα κανείς από τους αρμόδιους να αναλαμβάνει ευθύνες να αλλάξει κάτι.

Τα σαμαράκια και η πινακίδα φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά για να αποτρέπουν τους οδηγούς να αναπτύσσουν ταχύτητες και να προκαλούν τροχαία ατυχήματα, κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά στο συγκεκριμένο σημείο και τους κατοίκους να ανησυχούν.

Έτσι έγινε και σήμερα με ένα Ι.Χ που είχε κατεύθυνση επί της Οδού Μελετίου να παραβιάσει το ΣΤΟΠ και να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ που είχε κατεύθυνση από Πρέβεζα, προς Εθνική Οδό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τη ζωή τους να μη διατρέχει κίνδυνο.

Προηγούμενο Άρθρο

Στέργιος Γιαννάκης στη Δημοτική Ραδιοφωνία: “Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα παρών σε κάθε αγώνα, σε κάθε πρόβλημα” (video)

Επόμενο Άρθρο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τροχαίο στην Καστροσυκιά με εγκλωβισμό τριών ατόμων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...